.

.

 

.

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 27 februari 2019 organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen.

De wandeling gaat langs een dertiende eeuws kerkje, de Waog en voormalige opgravingslocaties. Ook loopt u door natuurgebieden en over de prachtige brink in Oud-Aalden. De wandeling is ongeveer 6 km lang en duurt circa 2,5 uur. 

Vertrek om 14.00 uur vanaf de Kunstenaarsherberg, Hoofdstraat 15 in Zweeloo. Deelname: € 5.00 p.p.,  kinderen t/m 12 jaar € 2.50, incl. koffie/thee.

Voor informatie en aanmelden belt u naar Tourist Info Zweeloo, telefoon: 0591-372299 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel