.

.

 

.

Gezamenlijk concert The Sweel Singers en Sweelodie

‘Heerlijke muzikale avond’ bij HCR Hegen in Wezup. Op 9 maart a.s. geven Sweelodie en The Sweel Singers een gezamenlijk concert in HCR Hegen te Wezup. Aanvangstijd: 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

Ruim 40 dames leveren onder de naam van Sweelodie, samen met en onder leiding van dirigent Jochem Weggemans, met veel plezier en passie hun bijdrage aan dit mooie concert van twee bevlogen koren.

Sweelodie is een pop gerelateerd dameskoor. Naast moderne nummers worden er ook prachtige oude nummers ten gehore gebracht, zowel in het Nederlands, Engels, Duits als in het Drents. Het koor wordt op de piano begeleid door Jochem. Sweelodie is: samen muziek maken, samen werken aan kwaliteit, samen zorgen voor een fantastische sfeer.

Mannenkoor The Sweel Singers telt 50 enthousiaste leden die met hun brede repertoire optredens verzorgen in Drenthe en ook daar buiten. Zij zingen naast het bekende zeemansrepertoire ook  liedjes van BZN, John Denver, Elvis Presley, Guus Meeuwis, Ancora en anderen.

Samen met dirigent Jochem Weggemans en met muzikale begeleiding van een drummer en een accordeonist wordt iedere maandagavond gerepeteerd, wat fantastische resultaten oplevert in de vorm van steeds weer een aantal nieuwe nummers bij een concert. De mannen van The Sweel Singers staan garant voor een avond vol muziekplezier.

Dirigent Jochem Weggemans kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Het was dan ook niet zo verwonderlijk dat hij een studie aan het conservatorium ging volgen. Jochem maakte op 17-jarige leeftijd zijn entree bij Sweelodie en leidt daarnaast inmiddels nog zeven koren, waaronder The Sweel Singers. Hij schrijft zelf alle arrangementen. Naast een bevlogen dirigent is Jochem ook een betrokken trouwambtenaar en uitvaartspreker.

Wilt u verzekerd zijn van een heerlijke muzikale avond? Kom dan op 9 maart naar het gezellige café van HCR Hegen in Wezup om te genieten van de klanken van deze twee enthousiaste koren, onder leiding van dirigent Jochem Weggemans!

De entreeprijs bedraagt 10 euro in de voorverkoop (te verkrijgen bij bakkerij Kuijer, Aelderstraat 35, Aalden; bij het Wapen van Aelden, Aelderstraat 6, Aalden; bij Jos Tabink via telefoonnummer 06 52 53 25 96; bij Willem Naber, telefoonnummer 06 83 55 24 50.

Kaarten aan de kassa kosten 12,50 euro per stuk.

Voor meer informatie:

www.sweelodie.com                                  

www.thesweelsingers.nl                                                          

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel