.

.

 

.

Volle bak bij playbackshow/Sweel’s got talentshow

Winnaars Gert Kregel en Jan Heidemans leveren Mooi Wark. En……. toen was het zover. Afgelopen donderdag stond sinds lange tijd weer de playbackshow/Sweel’s got talentshow op het programma. Deze werd gehouden in de Aelder Meent.

Ondanks dat er in eerste instantie weinig opgaven waren, werd het een volle bak aan artiesten. Zelfs spontante optredens van kinderen die kwamen kijken. Het werd een hele gezellige middag met een show die bol stond van het talent. Zingen, playbacken, dansen en een heuse bobslee act kwam voorbij.  Het was een spannende wedstrijd. Dit alles gepresenteerd door Tamara de Monyé en Joke Eggermont.

Na de optredens trok de jury, bestaande uit Ester Prins en Shelly Jonkman, zich terug en hadden ze er lang voor nodig om uit te maken wie de winnaar was. Er moest zelfs nog een 3e jury bij komen om de knoop door te hakken.

Voordat de winnaar bekend werd gemaakt, werden eerst alle kinderen op het podium geroepen en kregen ze een medaille. Het waren allemaal supertalenten. Uiteindelijk werd de winnaar bekend gemaakt ………… het duo Gert Kregel en Jan Heidemans met een act van Mooi Wark.

Het duo Gert Kregel en Jan Heidemans won de Sweel’s got talentshow. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel