.

.

 

.

Aaldenaren gaan nieuw horeca avontuur aan in Schoonoord

Op 1 maart a.s. opening cafetaria en sushirestaurant Molenzicht. Het echtpaar Marcel Koolen en Hai Zhen Li uit Aalden heeft samen met het echtpaar Xiaojuan Hu en Tiheng Chen, cafetaria/café Molenzicht aan de Tramstraat 19 te Schoonoord overgenomen.

Tevens geven ze de centraal gelegen horecagelegenheid een extra impuls en wordt er ook vers gemaakte sushi verkocht. Er is een grote sushi kaart en ook kunnen er speciale verzoeken gehonoreerd worden.

Zowel Marcel Koolen als Hai Zhen Li hebben lange tijd in de horeca gewerkt, waaronder jaren bij Flamingo’s Plaza in Emmen en bij het toenmalige sterrenrestaurant De Bokkepruik in Zweeloo. Toen deze kans op hun pad kwam, hebben ze niet lang geaarzeld en namen ze de grote stap. Een grote uitdaging. De horeca zit dan ook in de genen, want zoon Hu Tung Koolen werkt als BBL leerling voor kok op het Aelderholt. Dochter Loïs gaat nog naar groep 1, maar doet nu al de nodige kennis op.

Tiheng Chen was sushi chef bij restaurant Ume te Roermond.  Samen met zijn vrouw  Xiaojuan Hu en hun 1-jarig dochtertje Pei Ling verhuisde hij vanuit Limburg naar Schoonoord om de mensen hier kennis te laten maken met heerlijke verse sushi.

Op korte termijn wordt een deel verbouwd tot sushibalie. Naar verwachting wordt op 1 maart a.s. het sushi gedeelte geopend en is men welkom om kennis te komen maken en een kijkje te komen nemen in cafetaria en sushirestaurant Molenzicht (naast de Coop in Schoonoord).

Openingstijden:
De openingstijden zijn van dinsdag t/m donderdag van 11.30 tot 20.00 uur en sushi tot 21.30 uur. Op vrijdag en zaterdag is de sushi tot 22.30  uur verkrijgbaar en zondags tot 22.00 uur. In het hoogseizoen zullen de tijden worden verruimd.

Marcel Koolen en Hai Zhen Li uit Aalden runnen vanaf 1 maart a.s. samen met het echtpaar Xiaojuan Hu en Tiheng Chen cafetaria en sushirestaurant Molenzicht in Schoonoord. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel