Artikel
Pianoconcert van Michiel Roosen in Zweeloo !

Geïnspireerd door de film “The Pianist” speelt Michiel Roosen sinds zijn 18ejaar piano en tegelijkertijd slaagde hij er in af te studeren en werk te vinden als technisch ingenieur. Vanaf 2008 heeft Michiel een aantal jaren intensief les gehad van de welbekende Wibi Soerjadi die hem de gelegenheid bood samen het tweede pianoconcert van Rachmaninov uit te voeren.

Daarna heeft Michiel diverse masterclasses gevolgd bij o.a. Bernd Brackman, Michiel Borstlap, Liszt concours winnaar Christiaan Kuvenhoven en nog een aantal grote namen. In 2016 won hij in Venlo de “Prix Dominique” in de finale van het concours voor amateur-beoefenaars van klassieke muziek. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en zo zat hij in het tv programma De Wereld Draait Door aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, wat weer leidde tot een optreden in het historische Rockport Opera House in Maine (USA).

Momenteel treedt Michiel vooral op met solo concerten en geeft hij daarnaast pianolessen. Volgens hem gaat het bij muziek om interactie tussen publiek en pianist en dat gaat u meemaken bij zijn optreden in Zweeloo. Michiel zal bij die gelegenheid eigen composities en werk van componisten als Schubert, Debussy, Einaudi en Chopin spelen. Graag nodigen wij u uit op 13 januari 2019 te komen genieten van het pianospel van Michiel Roosen in het Kerkje van Zweeloo (De Wheem 10, 7851 TA). Aanvang om 15.00 uur en toegang € 15,- pp.

U kunt plaatsen reserveren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 december 2018

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Zuidenveldfeest juli 2019

Op verzoek van OEK verzorgt Nathalie Matijsen, voorzitter van het plaatselijk Zuidenveldcomité, regelmatig een update over het komende Zuidenveldfeest in juli 2019. Hier is haar tweede bij...

dinsdag, 15 januari 2019

Lees verder

"Door mijn lens"

Fotocollectief f8 opent op zaterdag 12 januari 2019 om 16.00 uur de nieuwe foto expositie “Door mijn lens” in de Aelder Meent in Aalden. Een expositie van diversiteit, door een aan...

dinsdag, 8 januari 2019

Lees verder

Historische Vereniging (HVZ) komt met boek over rijke geschiedenis van de voormalige gemeente Zweeloo

Het is een enorm cliché, maar toch, de tijd vliegt voorbij. Het lijkt al weer eeuwen geleden dat het sein over en sluiten klonk voor de gemeente Zweeloo. Veel inwoners had...

dinsdag, 8 januari 2019

Lees verder
Willekeurige foto