Artikel
Pianoconcert van Michiel Roosen in Zweeloo !

Geïnspireerd door de film “The Pianist” speelt Michiel Roosen sinds zijn 18ejaar piano en tegelijkertijd slaagde hij er in af te studeren en werk te vinden als technisch ingenieur. Vanaf 2008 heeft Michiel een aantal jaren intensief les gehad van de welbekende Wibi Soerjadi die hem de gelegenheid bood samen het tweede pianoconcert van Rachmaninov uit te voeren.

Daarna heeft Michiel diverse masterclasses gevolgd bij o.a. Bernd Brackman, Michiel Borstlap, Liszt concours winnaar Christiaan Kuvenhoven en nog een aantal grote namen. In 2016 won hij in Venlo de “Prix Dominique” in de finale van het concours voor amateur-beoefenaars van klassieke muziek. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en zo zat hij in het tv programma De Wereld Draait Door aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, wat weer leidde tot een optreden in het historische Rockport Opera House in Maine (USA).

Momenteel treedt Michiel vooral op met solo concerten en geeft hij daarnaast pianolessen. Volgens hem gaat het bij muziek om interactie tussen publiek en pianist en dat gaat u meemaken bij zijn optreden in Zweeloo. Michiel zal bij die gelegenheid eigen composities en werk van componisten als Schubert, Debussy, Einaudi en Chopin spelen. Graag nodigen wij u uit op 13 januari 2019 te komen genieten van het pianospel van Michiel Roosen in het Kerkje van Zweeloo (De Wheem 10, 7851 TA). Aanvang om 15.00 uur en toegang € 15,- pp.

U kunt plaatsen reserveren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 december 2018

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Nieuwsbrief Zuidenveld

Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het Zuidenveld. De komende weken zal deze vaker in het OEK verschijnen met informatie over de voortgang van de organisatie en alle versieringen en ...

woensdag, 20 maart 2019

Lees verder

Veur Folk veur Folk én vrijwilligersfeest

Op zaterdag 30 maart krijgen we alvast een voorproefje van de 25e editie van het Folk veur Volk festival. Tijdens het zogenaamde Veur Folk veur Folk Festival kunnen Folk-liefhebbers alvast weer in...

dinsdag, 19 maart 2019

Lees verder

Tekencursus: Stilleven met Garnizoenssoldaat

In het kader van het Rembrandtjaar en geïnspireerd door de grote Meester, biedt het Stedelijk Museum Coevorden een driedelige workshop houtskooltechnieken aan. Tijdens les één en les twee wordt de dee...

zaterdag, 16 maart 2019

Lees verder
Willekeurige foto