.

.

 

.

Drentse Bespaarmarkt komt in de gemeente Coevorden

Wilt u ook een energiezuinig huis met een lage energierekening en meer wooncomfort? Op dinsdag 26 maart 2019 organiseert de gemeente Coevorden samen met het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in woningen. De Bespaarmarkt is in Zalencentrum Wielens aan de Dorpsstraat 19 in Noord-Sleen en start vanaf 19.30 uur. U bent als inwoner van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.


Wat kunt u op deze avond verwachten?
Tijdens de Bespaarmarkt is er naast de bedrijvenmarkt de mogelijkheid om verschillende korte presentaties bij te wonen. U krijgt tijdens deze avond allerlei praktische tips en adviezen. En antwoord op vragen als; waar moet ik rekening mee houden als ik aan de slag ga met vloer-, bodem-, gevel-, dakisolatie- en/of isolerende beglazing? Of wanneer en hoe kan ik omschakelen naar een warmtepompinstallatie of zonneboiler? Wat kosten de maatregelen gemiddeld en wat leveren ze op? En welke financiële mogelijkheden zijn er om de maatregelen te nemen?
De Bespaarmarkt op dinsdag 26 maart is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via www.drentsenergieloket.nl/aanmelden.
Wilt u alvast weten waarmee u energie kunt besparen in uw woning? Kijk dan op de website van het Drents Energieloket: www.drentsenergieloket.nl.
Campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’
De Bespaarmarkten zijn onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.
De campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, is een initiatief van het Drents Energieloket; een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM wonen met energie, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel