.

.

 

.

Open Huis / Kijkdag voor verenigingen en belangstellenden

De werkgroep ‘Samen’ organiseert komende zaterdag (30 maart a.s.) van 10.00 uur tot 12.00 uur voor verenigingen en belangstellenden een kijkdag in het nieuwbouwcomplex bij Zwembad Zweeloo. De werkgroep wil verenigingen hier nader informeren over mogelijkheden voor de gemeenschappelijke opslag van materialen.

‘Een club of organisatie komt niet verder als het alleen op zichzelf gericht is en geen oog heeft voor de omgeving. Zelfs niet als het dat zou willen. Volgens ons zijn er in de Zweeler dorpen veel samenwerkingsverbanden mogelijk en daar willen we graag invulling aan gaan geven’, benadrukken Jan Kuipers (voorzitter werkgroep Samen) en Nico Westerhuis (bestuurslid Zwembad Zweeloo).

Het fonkelnieuw complex bij Zwembad Zweeloo, dat vorig is gerealiseerd, is volgens Kuipers en Westerhuis een treffend voorbeeld hoe samenwerking gestalte kan krijgen. De accommodatie, volledig gefinancierd uit subsidies, zorgt dankzij 150 m2 zonnecollectoren en 45 zonnepanelen niet alleen voor een enorme energiebesparing van het zwembad, maar doet daarnaast ook dienst als opslagruimte voor verenigingen.

‘We willen de blik naar buiten richten, we zien kansen en willen bovendien zichtbaar zijn in onze gemeenschap. Samenwerking is steeds belangrijker en daarom zoeken we heel concreet samenwerking met verenigingen uit onze dorpen door het delen van een accommodatie voor opslag van materialen. Door gezamenlijk gedeelde doelen na te streven kunnen grote resultaten worden bereikt. Komende zaterdag willen we dit graag met belangstellende verenigingen bespreken.’

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 maart 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel