.

.

 

.

“The Lasses” in Zweeloo!

Sophie Janna (zang, gitaar en bodhrán) en Margot Merah (zang, gitaar en mondharmonica) treden binnenkort op bij Tante Sweel. Even voor de duidelijkheid, de “bodhrán” is een Ierse trommel.  Sophie en Margot componeren voor een groot deel hun eigen muziek, gebaseerd op Ierse en Amerikaanse folkmuziek en spelen daarnaast ook muziek van anderen. Terugkerende thema’s zijn het leven, de liefde en de dood.

Niet droef of somber, eerder ontroerend en met humor.  Met dit repertoire treden zij regelmatig op in Nederland, maar ook in Ierland, Schotland, Japan en de Verenigde Staten!

Wat in diverse recensies terugkomt is bewondering voor de harmonie van hun stemmen. Een Vlaams commentaar formuleerde dat als volgt: “Balsem voor de ziel, voedsel voor de oren en vreugde voor het hart”. Dat wilt u toch niet missen?

Reserveer tijdig uw plaats met behulp van ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het adres van Bistro Tante Sweel is Hoofdstraat 15, 7851 AA Zweeloo. De toegang bedraagt € 15,- en het optreden begint (zondag 7 april 2019) om 15.00 uur. Tot ziens!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 maart 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel