.

.

 

.

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort in Coevorden heeft voor de komende tijd weer diverse voorstellingen op het programma staan o.a.:


 

Heerink & Friends – Old friends
Na zijn internationale succes met rockband Vandenberg begon Bert Heerink in de jaren negentig aan een al even imposante Nederlandstalige carrière. Verder was hij vijf jaar frontman van Kayak, werkte met Phil Collins en voerde met het Noord Nederlands Orkest een schitterende symfonische uitvoering op van werken van Pink Floyd. Met twee vrienden komt hij het mooiste uit de jaren zestig, zeventig en tachtig spelen.

Zaterdag 6 april 2019. Aanvang 20.15 uur. Toegangskaart € 19,50, inclusief consumptie


Toneelgroep Het Volk – Het Vermoeden van Poincaré 
In ‘Het Vermoeden van Poincaré’ zijn twee heren ingesneeuwd in een alpenchalet en daarbij gedwongen elkaar beter te leren kennen. De taal blijkt hierin een enorm obstakel. Met onder meer een spontane pas de deux, poëtische teksterupties en zang trachten zij het samenzijn draaglijk te houden. De kamer heeft slechts één raam.

Dat biedt uitzicht op de buitenwereld, maar geeft ook inzicht in de gedachtespinsels van beide heren. Met humor, mededogen en rijke, geestige dialogen, weet Het Volk keer op keer ‘mannelijk onvermogen ’uit te beelden. Deze voorstelling is genoemd naar de beroemde Franse wiskundige en wetenschapsfilosoof Poincaré (1854-1912), wiens vermoeden tot op de dag van vandaag niet is bewezen. Het onvermogen om een vermoeden met behulp van taal te doorgronden, is de inspiratiebron van Het Volk voor dit toneelstuk.

Zondag 7 april 2019. Aanvang 15.00 uur. Toegangskaart € 20,00, inclusief brunch/koffie/thee

Kaarten
Toegangskaarten voor de voorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden.
Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theaterkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel