Artikel
Nieuws van Zuidenveld Commissie Aalden

Presentatie 1 februari Aelder Meent. Op vrijdagavond 1 februari was het een drukte van belang in de Aelder Meent bij de presentatie van de plannen voor het Zuidenveld.

Ruim 90 Aaldenaren waren aanwezig en konden onder het genot van een hapje en een drankje meepraten, meedenken en voorstellen doen over onderwerpen voor de straatversieringen, de wagen en de boog.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Jan Hegen en hij bracht de stemming er goed in. 

De verloting met prachtige prijzen heeft een mooi bedrag opgeleverd en de opbrengst komt ten goede aan de Zuidenveldactiviteiten  in Aalden.

Na de pauze werden er uit de binnengekomen voorstellen voor een wagen en een boog uiteindelijk een 3-tal onderwerpen uitgekozen. Deze thema’s worden verder uitgewerkt met de twee  werkgroepen die  gevormd worden (een voor de boog en een voor het bouwen van een wagen). Zij kiezen uiteindelijk ook de definitieve thema’s.

Coördinator voor straat/ buurt:
Veel straten/buurtjes hebben al een coördinator, maar we willen graag voor iedere straat/buurt een coördinator. Overleg in uw buurt en geef dan de coördinator door.

Mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. / of in de brievenbus van Alie Askes, Markeweg 28. Via een whatsappgroep houden we u dan op de hoogte.

Werkgroepen bij elkaar:
Uitnodiging aan iedereen die zich opgegeven heeft voor de werkgroep boog en de werkgroep wagen (persoonlijk bericht volgt) en verdere belangstellenden.

Dinsdag 12 febr.willen we graag met u in overleg om de plannen concreter en definitiever te maken. We verwachten u om 20.00 uur in de Aelder Meent. De koffie staat klaar.

Gevraagd schuurruimte voor bouwen van een wagen:
Wie heeft er onderdak voor het bouwen van een wagen? Graag uw reacties naar de commissie. ( zie emailadres)

Korenhof:
Op dinsdagavond 19 febr. a.s. houden we een presentatie over het Zuidenveld in de Korenhof. Aanvang 19 .00 uur. Ook hier bent u van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

De Zuidenveldcommissie Aalden.
Alie Askes, Astrid Bos, Mark Holman, Gertjan Reinders en Harm Tiemens

Bij de foto:

Alie Askes, Astrid Bos, Mark Holman, Gertjan Reinders en Harm Tiemens zijn de kartrekkers van de Zuidenveldcommissie Aalden.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 februari 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Dood & Begraven

Er zijn bibliotheken vol geschreven over de manieren waarop een cultuur met de dood en de overledenen omgaat. Verslagen van, en studies over, de manier waarop nabestaanden omgingen met de lij...

dinsdag, 16 april 2019

Lees verder

Kinderkasteelrondleiding

Door het Stedelijk Museum Coevorden wordt er speciaal voor kinderen een rondleiding in het kasteel georganiseerd. Deze vindt plaats tijdens de meivakantie op zondag 28 april 201...

dinsdag, 16 april 2019

Lees verder

Eerste veiling tekeningen Yvonne Brill al goed voor duizend euro

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Atrium van RTV Drenthe in Assen is zaterdag het 150e boek van Yvonne Brill gepresenteerd. Uit handen van de 76-jarige kinderboekenschrijfster uit Aalden ontving directe...

dinsdag, 16 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto