Artikel
Volle bak bij playbackshow/Sweel’s got talentshow

Winnaars Gert Kregel en Jan Heidemans leveren Mooi Wark. En……. toen was het zover. Afgelopen donderdag stond sinds lange tijd weer de playbackshow/Sweel’s got talentshow op het programma. Deze werd gehouden in de Aelder Meent.

Ondanks dat er in eerste instantie weinig opgaven waren, werd het een volle bak aan artiesten. Zelfs spontante optredens van kinderen die kwamen kijken. Het werd een hele gezellige middag met een show die bol stond van het talent. Zingen, playbacken, dansen en een heuse bobslee act kwam voorbij.  Het was een spannende wedstrijd. Dit alles gepresenteerd door Tamara de Monyé en Joke Eggermont.

Na de optredens trok de jury, bestaande uit Ester Prins en Shelly Jonkman, zich terug en hadden ze er lang voor nodig om uit te maken wie de winnaar was. Er moest zelfs nog een 3e jury bij komen om de knoop door te hakken.

Voordat de winnaar bekend werd gemaakt, werden eerst alle kinderen op het podium geroepen en kregen ze een medaille. Het waren allemaal supertalenten. Uiteindelijk werd de winnaar bekend gemaakt ………… het duo Gert Kregel en Jan Heidemans met een act van Mooi Wark.

Het duo Gert Kregel en Jan Heidemans won de Sweel’s got talentshow. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Nieuwsbrief Zuidenveld

Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het Zuidenveld. De komende weken zal deze vaker in het OEK verschijnen met informatie over de voortgang van de organisatie en alle versieringen en ...

woensdag, 20 maart 2019

Lees verder

Veur Folk veur Folk én vrijwilligersfeest

Op zaterdag 30 maart krijgen we alvast een voorproefje van de 25e editie van het Folk veur Volk festival. Tijdens het zogenaamde Veur Folk veur Folk Festival kunnen Folk-liefhebbers alvast weer in...

dinsdag, 19 maart 2019

Lees verder

Tekencursus: Stilleven met Garnizoenssoldaat

In het kader van het Rembrandtjaar en geïnspireerd door de grote Meester, biedt het Stedelijk Museum Coevorden een driedelige workshop houtskooltechnieken aan. Tijdens les één en les twee wordt de dee...

zaterdag, 16 maart 2019

Lees verder
Willekeurige foto