Artikel
Volle bak bij playbackshow/Sweel’s got talentshow

Winnaars Gert Kregel en Jan Heidemans leveren Mooi Wark. En……. toen was het zover. Afgelopen donderdag stond sinds lange tijd weer de playbackshow/Sweel’s got talentshow op het programma. Deze werd gehouden in de Aelder Meent.

Ondanks dat er in eerste instantie weinig opgaven waren, werd het een volle bak aan artiesten. Zelfs spontante optredens van kinderen die kwamen kijken. Het werd een hele gezellige middag met een show die bol stond van het talent. Zingen, playbacken, dansen en een heuse bobslee act kwam voorbij.  Het was een spannende wedstrijd. Dit alles gepresenteerd door Tamara de Monyé en Joke Eggermont.

Na de optredens trok de jury, bestaande uit Ester Prins en Shelly Jonkman, zich terug en hadden ze er lang voor nodig om uit te maken wie de winnaar was. Er moest zelfs nog een 3e jury bij komen om de knoop door te hakken.

Voordat de winnaar bekend werd gemaakt, werden eerst alle kinderen op het podium geroepen en kregen ze een medaille. Het waren allemaal supertalenten. Uiteindelijk werd de winnaar bekend gemaakt ………… het duo Gert Kregel en Jan Heidemans met een act van Mooi Wark.

Het duo Gert Kregel en Jan Heidemans won de Sweel’s got talentshow. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Recordaantal bezoekers op 25e Folk Veur Volk

Een recordaantal folkliefhebbers verzamelde zich zaterdag in de Hof van Schepers voor de 25e editie van Folk Veur Volk. Voor het eerst kwamen er meer dan 1.100 bezoekers op het festiva...

dinsdag, 25 juni 2019

Lees verder

Spitten naar pareltjes uit archief gemeente Zweeloo

Henk Reinds, Fokko Kuipers, Ton van den Oever en Bea Kool zijn sinds vorig najaar bezig aan een monsterklus. De vier leden van de Historische Vereniging Zweeloo (HVZ) helpen de gem...

dinsdag, 18 juni 2019

Lees verder

Aftrap zomerprogrammering Weeshuisweide door Bert Visscher met Noordpoolorkest

Kom luisteren en dansen op 21 juni. ‘Organiseer activiteiten en evenementen op de Weeshuisweide’ werd vaak als idee genoemd in bijeenkomsten over de toekomst van de binnenstad van Coevorden. Zo’n moo...

zaterdag, 15 juni 2019

Lees verder
Willekeurige foto