.

.

 

.

Toosten met de Zuidenvelder

De Vereenigde Sweeler Bierbrouwers nemen voorschot op Zuidenveldtentoonstelling. Afgelopen vrijdag presenteerden De Vereenigde Sweeler Bierbrouwers hun nieuwste aanwinst, de Zuidenvelder. Dit alles ter ere van de naderende Zuidenveldtentoonstelling.

In het Wapen van Aelden lieten de bierbrouwers en hun gasten zich het biertje, een Weizen, goed smaken. Het gaat om een fris zomerbier.

De Zuidenvelder is zowel op fust als op fles verkrijgbaar bij de COOP in Aalden. De Sweeler Bierbrouwers zijn Alex Klingenberg, Bas Been, Bert Jansen, Gezienus Weggen, Jan Piet Heederik, Johan Meijeringh, Peter Vlas en Willem Hemink.

Inmiddels hebben De Vereenigde Sweeler Bierbrouwers al een behoorlijk assortiment opgebouwd. De bieren zijn genoemd naar de dorpen uit de voormalige gemeente Zweeloo: Aelder Oer, Sweeler Pils, Machtige Möpper, Bennevelder Bock en Veurjaorsbock, Wisper Witte, Wisper Brugse Blond, Boerentripel en dus nu de Zuidenvelder.

Jan Piet Heederik, Bert Jansen, Alex Klingenberg, Bas Been en Gezienus Weggen (v.l.n.r) brengen met de Zuidenvelder alvast een toost uit op de naderende Zuidenveldtentoonstelling. (Foto: Monique Jonkman-Koolen

Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 april 2019   

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel