Artikel
NLdoet in De Spil

Help jij mee? Op zaterdag 16 maart doen we met Dorpshuis De Spil mee aan NLdoet. Dit is een landelijke actie, waarbij in heel Nederland vrijwilligers de handen uit de mouwen steken.

Wij doen mee omdat we graag met een grote groep vrijwilligers de buitenkant van de Spil willen opknappen, zodat die er ook weer uitnodigend uit ziet. Vooral de tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken.

 

 

Iedereen is welkom om een handje te komen helpen met zagen, spitten, verven, vegen of schoonmaken. Je hoeft niet handig te zijn, er is altijd wel een klusje om te doen.

We gaan van 9 – 13 uur aan het werk en sluiten gezellig af met soep, een broodje en een drankje. Ook als je niet de hele ochtend kunt, ben je welkom!

Doe je mee? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hannie Dobben, telefoon 371358. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Henk, Tineke en Fenrik Hegen emigreren naar Duitsland

- Regelgeving maakt eind aan 80 jaar boeren door familie Hegen aan Brugstraat  - Gezin start in Anderlingen met een schone lei een nieuw mel...

dinsdag, 21 mei 2019

Lees verder

De Gazelle is ontwaakt

“Kent u die uitdrukking?”, zou dominee Gremdaat vragen, “even een zetje nodig hebben.” Aan de dominee moesten we denken toen het ongeduld van onze redactiecoördinator over het uitblijven van de Gaz...

dinsdag, 21 mei 2019

Lees verder

Zaterdag ‘Lelijke eenden’ bij de Aeldermeul

Op zaterdag 25 mei a.s. komen er zo’n 30 lelijke eenden naar de Jantina Hellingmolen. Ze komen niet vliegen maar rijden. Het zijn namelijk de 2 CV’s van de 2CV Clu...

dinsdag, 21 mei 2019

Lees verder
Willekeurige foto