Artikel
NLdoet in De Spil

Help jij mee? Op zaterdag 16 maart doen we met Dorpshuis De Spil mee aan NLdoet. Dit is een landelijke actie, waarbij in heel Nederland vrijwilligers de handen uit de mouwen steken.

Wij doen mee omdat we graag met een grote groep vrijwilligers de buitenkant van de Spil willen opknappen, zodat die er ook weer uitnodigend uit ziet. Vooral de tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken.

 

 

Iedereen is welkom om een handje te komen helpen met zagen, spitten, verven, vegen of schoonmaken. Je hoeft niet handig te zijn, er is altijd wel een klusje om te doen.

We gaan van 9 – 13 uur aan het werk en sluiten gezellig af met soep, een broodje en een drankje. Ook als je niet de hele ochtend kunt, ben je welkom!

Doe je mee? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hannie Dobben, telefoon 371358. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 februari 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

CBS De Schutse vraagt aandacht voor het onderwijs.

Afgelopen vrijdag 15 maart waren de deuren van CBS De Schutse gewoon open. Dat we niet gingen staken, wil niet zeggen dat we ons geen zorgen maken over de toekomst van...

dinsdag, 19 maart 2019

Lees verder

Aanschuifmaaltijden

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit voorjaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende ...

dinsdag, 19 maart 2019

Lees verder

Drentse Bespaarmarkt komt in de gemeente Coevorden

Wilt u ook een energiezuinig huis met een lage energierekening en meer wooncomfort? Op dinsdag 26 maart organiseert de gemeente Coevorden samen met het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepass...

dinsdag, 19 maart 2019

Lees verder
Willekeurige foto