.

.

 

.

Eerste veiling tekeningen Yvonne Brill al goed voor duizend euro

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Atrium van RTV Drenthe in Assen is zaterdag het 150e boek van Yvonne Brill gepresenteerd. Uit handen van de 76-jarige kinderboekenschrijfster uit Aalden ontving directeur Harry Tupan van het Drents Museum het eerste exemplaar van ‘De Cirkel is Rond’.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur werd tijdens de presentatie verblijd met een cheque van duizend euro dankzij de veiling van een serie tekeningen van Yvonne Brill. Ze heeft door de stichting Kunst & Cultuur (K&C) uit Assen zeventig van haar tekeningen laten veilen naar aanleiding van het uitkomen van haar 150e boek. De 1.000 euro is overigens niet het eindbedrag, want belangstellenden kunnen via de website van Kunst&Cultuur (K&C) nog steeds een origineel kopen.

Met hulp van het Jeugdfonds kunnen Drentse gezinnen die het niet breed hebben toch sporten of culturele activiteiten ondernemen. Lezen via de bibliotheek hoort daar ook bij.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 april 2019   

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel