.

.

 

.

Zweeloo viert Koningsdag

In Zweeloo verhuisde de Oranjevereniging de viering van Koningsdag van outdoor naar indoor. Met de slechte weersvoorspelling in het verschiet, werden de festiviteiten van het terrein achter bistro Tante Sweel verplaatst naar de manege van de Alterbergruiters. In de manege was er een gezellige vrijmarkt, een ballonnenclown, een sneltekenaar en konden de kinderen zich laten schminken. De verjaardag van de koning werd in Zweeloo goed gevierd. De bezetting van kramen op de vrijmarkt viel wat tegen, maar de belangstelling van het publiek maakte veel goed. Bezoekers slenterden door de manege en de veelal jongere kinderen vermaakten zich zaterdagmiddag opperbest met tal van activiteiten. Kortom: een vrolijke, gezellige en vooral oranje sfeer. Ondanks de wisselende omstandigheden hadden de deelnemers aan de fietstocht redelijk geluk. De zon liet af en toe haar gezicht zien en brak in de middag ook door. De Oranjevereniging Zweeloo bedankt alle vrijwilligers en donateurs heel hartelijk voor hun bijdrage! Foto: Monique Jonkman-Koolen

Oes Eig'n Kraantien d.d. 1 mei 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel