Artikel
Gratis concert door Sweelodie!

Op 17 april organiseert a.s. Sweelodie een gezellige avond voor alle bewoners van de Korenhof en alle oudere belangstellenden die nog zelfstandig wonen in de voormalige gemeente Zweeloo en omgeving. U kunt genieten van een mooi (gratis) concert en krijgt daarbij bovendien van ons (dankzij sponsoring) een kopje koffie en een tweede consumptie aangeboden.

We beginnen om 19.30 uur en beëindigen de avond om plm. 21.30 uur. Wilt u dit optreden niet missen kom dan samen met vrienden of buren (die net als u tot de oudere inwoners van Zweeloo en omstreken behoren) op 17 april naar Hotel Café Restaurant Hegen in Wezup.

Bewoners van de Korenhof kunnen zich opgeven in de Korenhof zelf.

Graag ontvangen we een telefoontje van diegenen die niet in de Korenhof wonen, maar wel graag het concert willen bezoeken. U kunt uw aanwezigheid telefonisch doorgeven vóór 10 april a.s. bij Hanna Meijer, tel. nr. 0591 371471.

Wij kijken er naar uit u op 17 april een fijne avond te mogen bezorgen en hopen u te mogen begroeten op 17 april bij HCR Hegen in Wezup.  

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 april 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

61e editie Openluchtspel Zweeloo staat weer garant voor vier spetterende voorstellingen

.  Nieuw dit jaar: Een zondag met openluchtspel is een mooie zondag ! .  Voorstelling op 20 en 21 juli en 24 en 31 augustus a.s...

dinsdag, 16 juli 2019

Lees verder

Zweeloo heeft Van Goghpad

Vincent van Gogh is in Zweeloo nog altijd tastbaar aanwezig. Afgelopen woensdagavond kreeg dat nog eens extra cachet met het door wethouder Jeroen Huizing onthulde Van Goghpad. Een wandelpad tussen de Hoofdstraat en het ...

dinsdag, 16 juli 2019

Lees verder

Wildfotografen Jesse en Sanne exposeren tijdens Zuidenveld

Bijzondere foto’s van onder meer panters, leeuwen en arenden. Jesse en Sanne Bijlsma hebben de afgelopen jaren tijdens reizen door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe veel wilde dieren op de gevoelige plaat vastgelegd.&...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder
Willekeurige foto