Artikel
Gratis concert door Sweelodie!

Op 17 april organiseert a.s. Sweelodie een gezellige avond voor alle bewoners van de Korenhof en alle oudere belangstellenden die nog zelfstandig wonen in de voormalige gemeente Zweeloo en omgeving. U kunt genieten van een mooi (gratis) concert en krijgt daarbij bovendien van ons (dankzij sponsoring) een kopje koffie en een tweede consumptie aangeboden.

We beginnen om 19.30 uur en beëindigen de avond om plm. 21.30 uur. Wilt u dit optreden niet missen kom dan samen met vrienden of buren (die net als u tot de oudere inwoners van Zweeloo en omstreken behoren) op 17 april naar Hotel Café Restaurant Hegen in Wezup.

Bewoners van de Korenhof kunnen zich opgeven in de Korenhof zelf.

Graag ontvangen we een telefoontje van diegenen die niet in de Korenhof wonen, maar wel graag het concert willen bezoeken. U kunt uw aanwezigheid telefonisch doorgeven vóór 10 april a.s. bij Hanna Meijer, tel. nr. 0591 371471.

Wij kijken er naar uit u op 17 april een fijne avond te mogen bezorgen en hopen u te mogen begroeten op 17 april bij HCR Hegen in Wezup.  

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 april 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Dood & Begraven

Er zijn bibliotheken vol geschreven over de manieren waarop een cultuur met de dood en de overledenen omgaat. Verslagen van, en studies over, de manier waarop nabestaanden omgingen met de lij...

dinsdag, 16 april 2019

Lees verder

Kinderkasteelrondleiding

Door het Stedelijk Museum Coevorden wordt er speciaal voor kinderen een rondleiding in het kasteel georganiseerd. Deze vindt plaats tijdens de meivakantie op zondag 28 april 201...

dinsdag, 16 april 2019

Lees verder

Eerste veiling tekeningen Yvonne Brill al goed voor duizend euro

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Atrium van RTV Drenthe in Assen is zaterdag het 150e boek van Yvonne Brill gepresenteerd. Uit handen van de 76-jarige kinderboekenschrijfster uit Aalden ontving directe...

dinsdag, 16 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto