Artikel
De Loozangers kregen veel waardering bij de Korenslag in Assen!

De Korenslag werd georganiseerd door de Bond van Koren in Drenthe en de Loozangers waren van de partij. Het was spannend om op zaterdag 13 april j.l. op het podium te staan van de Nieuwe Kolk in Assen met een professionele jury in de zaal.

Onder leiding van onze dierbare dirigente Marjan Okken en met begeleiding van onze virtuoze pianiste Tamara Boiko hebben De Loozangers maanden lang intensief geoefend om zelfverzekerd op dat grote podium te staan en foutloos te zingen.

Spannend, maar heerlijk om te doen en dat wij dan tot onze grote verrassing de tweede prijs binnenhalen maakt de voldoening groot. Eens te meer omdat het koor niet voltallig was als gevolg van verkoudheid en andere ongemak.

De tweehoofdige jury in de zaal velde niet alleen een oordeel, maar gaf ook voor elk van de vijf muziekstukken advies waarmee ons koor zijn voordeel kan doen. Conclusie? “Jullie hebben een prachtig koor, het klinkt goed en ziet er heel af uit.”

Zo’n oordeel maakt het plezier in zingen alleen maar groter en motiveert ons om volgend jaar de 1e plaats binnen te halen.

Voor wie belangstelling heeft om zich aan te sluiten bij ons koor, kom eens langs op dinsdagavond (19.45 uur) in De Spil in Zweeloo! Graag vooraf even contact opnemen met onze voorzitter Madeleine Beaumont (0591-372822). 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 1 mei 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Schenking van het Rijksmuseum naar Coevorden

Op woensdag 8 mei 2019 heeft het Stedelijk Museum Coevorden een schenking ontvangen van het Rijksmuseum in Amsterdam. Het gaat om drie typen sabels, lichte en zware cavalerie, die vanaf cir...

maandag, 13 mei 2019

Lees verder

Theater Hofpoort Mrs. Einstein – Wanted!

De voorstelling van 17 mei a.s. is de laatste voorstelling van het theaterseizoen 2018-2019 in Hofpoort. Het belooft een geweldige afsluiting te gaan worden! Mrs. Einstein is terug! Linda, Paulette, Mar...

maandag, 13 mei 2019

Lees verder

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 22 mei 2019 organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen. De wandeling gaat langs een...

donderdag, 9 mei 2019

Lees verder
Willekeurige foto