Artikel
Oogstfeest Meppen blij met opbrengst COOP-statiegeldactie
In september organiseren vrijwilligers in Meppen ieder jaar het jaarlijkse Oogstfeest Meppen. Dit is bij de COOP niet onopgemerkt gebleven. De statiegeldactie die bij de COOP opgezet is heeft in de laatste drie maanden van 2018 in het teken gestaan van het Oogstfeest Meppen. Het gevolg? Onlangs mocht voorzitter Martin Caron van het Oogstfeest Meppen een mooie donatie van bijna € 500,00 van de COOP in ontvangst nemen uit handen van Gezienus Weggen.

Het Oogstfeest, dat dit jaar in het teken van Pompoenen staat, biedt door de bijdrage van de COOP, ook niet professionele standhouders de mogelijkheid hun oogst aan te bieden. Tussen de € 25,- en de € 50,- heb je al een plek voor twee dagen. Dus verbouw je zelf groente, maak je jam of verwerk je zelf je oogst, dan is er nog steeds ruimte om je aan te melden en dit op het oogstfeest aan te bieden.

Wij hopen er met zijn allen op 21 & 22 september 2019 weer een feest, van en voor de Meppenaren en omgeving, van te maken. De statiegeldactie heeft al laten zien dat het Oogstfeest Meppen leeft.

Foto: Gezienus Weggen overhandigde de cheque aan voorzitter Martin Caron van het Oogstfeest Meppen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 mei 2019

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Gevonden:

In Aelderstraat, tussen Meppen en Aalden. Zwarte pet, merk NY van (jonge?) jon...

dinsdag, 26 mei 2020

Lees verder

Overlast op wandelroute Aalden Rondomme

Het laatste half jaar is er langs de wandelroute Aalden Rondomme sprake van overlast: routepaaltjes die verdwijnen of vernield worden! Daar kwam in de Coronatijd andere overlast bij, groepen jongeren maken gebruik van de pick...

dinsdag, 26 mei 2020

Lees verder

De Gazelle bezoekt de Broeklanden

“De koolmeesjes hebben het toch maar mooi getroffen”, kon de Gazelle niet nalaten te zeggen. “Ze hebben dit jaar de slaapplaatsen voor het uitkiezen en hun kostje is met al die...

dinsdag, 26 mei 2020

Lees verder
Willekeurige foto