.

.

 

.

Dorpenronde Zuidenveld

Uitnodiging

Het Zuidenveld is een uniek evenement dat jaarlijks plaatsvindt op de derde zaterdag van juni en duizenden bezoekers trekt. Eén keer in de acht jaar wordt in Zweeloo "Het Zuidenveld" gehouden. En in 2011 zijn wij weer aan de beurt!

Van de zes Zweeler dorpen wordt verwacht dat zij het dorp prachtig versieren met straatversieringen en erebogen. Er vindt een optocht met praalwagens plaats, eveneens gemaakt door de inwoners van Zweeloo. Verder zijn er tuinkeuringen en wordt er een lichtroute uitgezet door het dorp. Veekeuringen, concours hippique, feestavonden: het Zuidenveld is een gezellig festijn dat u als inwoner niet mag en wilt missen!

Wij van de organiserende plaatselijke commissie gaan in september alle zes dorpen bezoeken om een toelichting te geven op het programma en uit te leggen wat er precies van de dorpen verwacht wordt. U kunt dan ook al uw vragen aan ons kwijt. Dit gaat ongeveer een uur duren.

 

De rest van de avond wordt door uw eigen belangenvereniging ingevuld. Uw aanwezigheid en ideeën zijn daarbij heel belangrijk, want naast het plezier hopen we natuurlijk dat de dorpen weer flink de strijd met elkaar aangaan om de mooiste boog, wagen of straatversiering te maken.

U komt toch ook?

Datum Aanvang Dorp Locatie
8 september 19.30 uur Zweeloo de Spil
20.45 uur Meppen de Mepperdennen
9 september Wezuperbrug n.n.b.
20.45 uur Benneveld de Kantine (Kruimink)
22 september 20.00 uur Aalden de Drieklank
29 september 20.00 uur Wezup Café Rest. Hegen

* Onder voorbehoud

 

Plaatselijke Commissie Zuidenveld Zweeloo

Nathalie Matijsen – Anita Klingenberg – Gerald Stevens – Ina Nijhoving – Harry Kuipers

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel