.

.

 

.

SC Zweeloo na twee seizoenen absentie terug in knock-out fase beker

DALERPEEL – Het ging uiteindelijk met hangen en wurgen, maar het is Sportclub Zweeloo gelukt. Na twee seizoenen afwezigheid is de club uit het kunstenaarsdorp terug in de knock-out fase van het bekertoernooi. Tijdens de gemeentelijke derby in Dalerpeel bij zaterdagvijfdeklasser NKVV, die fysiek aanwezig bleek en alles in de strijd gooide, maakte SC Zweeloo zaterdag vlak voor tijd gelijk vanaf de penaltystip, 2-2. Dat ene punt had de ploeg van trainer Hans Pullen vooraf nodig om hoe dan ook eerste te worden in de poule.

 


Arno Stevens en Vincent Kok vonden het net voor de gasten, maar van een goede wedstrijd was geen moment sprake. Niet veel spelers haalden hun normale niveau. Daarnaast moest Wietse Vugteveen er nog af met een rode kaart nadat hij aan de noodrem trok. Met een tiental kwam SC Zweeloo echter wel op gelijke hoogte met het fanatieke NKVV. Snel vergeten deze wedstrijd en op naar de competitiestart.

Op zaterdag 4 september speelt SC Zweeloo de eerste competitiewedstrijd ooit in de derde klasse (D). ZZVV uit Zuidwolde is te gast in Zweeloo. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

NKVV - SC Zweeloo: 2-2 (1-1). 37. 1-0, 40. Arno Stevens 1-1, 52. 2-1, 84. Vincent Kok 2-2 (s). Scheidsrechter: Janssen (Klazienaveen-Noord). Rode kaart: 74. Wietse Vugteveen (SC Zweeloo).

SC Zweeloo: Remko Koopman; Julian Manting, René Lanting, Hans Lanting, Kristian Elders (54. Gerben Manting); Wietse Vugteveen, Anne Hajes, Vincent Kok, Arno Stevens; Bert Jan Volders (59. Rolf Drewes), Bertin Kiers.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel