.

.

 

.

Hulde voor zwemster Lammie Evenhuis (86)

Hulde voor de 86-jarige zwemster Lammie Evenhuis. Afgelopen week werd de vitale inwoonster van Aalden door voorzitter Henk Ruis van Stichting Zwembad Zweeloo volop in het zonnetje gezet. En met reden, want Lammie passeerde dit seizoen als 15.000ste bezoeker de poorten van het zwembad. Een mooie mijlpaal voor het actieve stichtingsbestuur en terecht lof en waarderende woorden voor Lammie. Vrijwel iedere ochtend trekt de sportieve Aaldenaar in alle vroegte haar baantjes in het Zweeler zwembad. Henk Ruis bood Lammie een prachtig groen badlaken aan en dat werd gevolgd door een hartelijk applaus van de aanwezige zwemmers. Afgelopen weekend werd het zwemseizoen afgesloten met een vrijwilligersavond. Ondanks de wisselvallige zomer toont het bestuur van Zwembad Zweeloo zich tevreden met het bezoekersaantal. (Foto: Ruud Janse Fotografie)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel