.

.

 

.

Zwaagstra-toernooi op 22, 24 en 25 augustus

Op sportpark ’t Alterbarg staat op donderdag 22, zaterdag 24 en zondag 25 augustus het Zwaagstra-toernooi op de agenda. Het driedaagse toernooi is een initiatief van vv Sweel en hoofdsponsor Zwaagstra Sierbestrating/Betonproducten uit Hoogeveen.

Het toernooi past prima in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deelnemende teams zijn vv Sweel, Dalen, Sleen en Annen.

Sweel komt donderdagavond om 20.00 uur in actie tegen het naar de 2e klasse gepromoveerde Annen. Een uur eerder staan Dalen en Sleen aan de aftrap. Zaterdagmiddag spelen Annen en Dalen (17.00 uur) tegen elkaar en zondag wordt het toernooi afgesloten met het duel tussen Sweel en Sleen.

Donderdag 22 augustus:

Veld 2: 19.00 uur: Dalen  – Sleen (arbiter: André Pol);

Veld 1: 20.00 uur:  Sweel  – Annen (arbiter: Douwe Pals)  

*************

Zaterdag 24 augustus:

Veld 1: 17:00 uur: vv Annen 1 - vv Dalen (arbiter: Douwe Pals)

*************

Zondag 25 augustus:

Veld 1 : 14:00 uur vv Sweel 1 - vv Sleen (arbiter: Freddy Gossen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 20 augustus 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel