.

.

 

.

Uniek kijkje in zorgboerderijen

Open dag bij zorgboerderij De Flintenhoeve in Orvelte én Zweeloo. Bent u op zoek naar een leuke dagbestedings-/woonplek of wilt u heel graag een keer met een koe knuffelen? Dan is dit uw kans!

Zaterdag 28 september a.s. houdt zorgboerderij De Flintenhoeve in Orvelte en Zweeloo een OPEN DAG voor belangstellenden. U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom. Wij staan dan voor u klaar, samen met onze hulpboeren (leeftijd vanaf 18 jaar), om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

De Flintenhoeve biedt dagbesteding in Orvelte en Zweeloo. Daarbij is onze locatie in Wezup, biologische melkveehouderij, kaasmakerij en paardenfokkerij, een deel van de dagbesteding, niet meer weg te denken uit het geheel. Onze hulpboeren verzorgen de dieren, stallen, tuinen en ook een deel van het groen in het dorp Orvelte.  

Daarnaast bieden wij het concept “wonen” aan, zowel in Orvelte als in Zweeloo. Een zelfstandige woonplek met individuele begeleiding. U kunt op deze dag een van de appartementen bekijken. En alle dieren natuurlijk ook.

Verder is er van alles te doen op de boerderij:

- rondleiding op de zorgboerderij in Orvelte / Zweeloo

- rondleiding op de boerderij in Wezup (voor geïnteresseerden)

- gewicht raden van de kaas

- koe/kalfje knuffelen

- pony, schaap, varkens, konijnen en kippen knuffelen

- kaastafel en informatiestand

- bezichtiging appartement beschermd wonen

Iedereen is van harte welkom, ook als je bijvoorbeeld een stageplaats of vrijwilligerswerk zoekt. Er is volop parkeergelegenheid op het terrein van de boerderij. Volg vanaf P1 de route naar de Flintenweg 2 (plattegrond bij Stokertje).

Wij zien u graag op onze zorgboerderij:

De Flintenhoeve, Flintenweg 2, 9441 PC Orvelte of Hoofdstraat 14 in Zweeloo

Tel: 0593-322235/06-15693272  * e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. * website: www.deflintenhoeve.nl

Locatie Orvelte

Locatie Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 augustus 2019

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel