.

.

 

.

Opheffingsverkoop bij Inside wonen en meer . . . in Wezup

Woonwinkel Inside wonen en meer, gevestigd aan de Wezuperstraat in Wezup, houdt er per 1 november aanstaande mee op. "Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen", aldus eigenaresse Astrid Mink. Alles in de winkel wordt nu met 50% korting verkocht tijdens de opheffingsuitverkoop.

Inside wonen en meer . . . opende in december 2013 haar deuren in Wezup. Door tegenvallende omzet is besloten om de deuren binnenkort definitief te sluiten. "We zitten op een prachtige plek midden in het dorp, maar helaas blijft de omzet het laatste jaar ver onder de prognose", aldus Mink.

Opheffingsuitverkoop
Met ingang van 22 augustus is er opheffingsuitverkoop bij Inside wonen en meer. Alle producten in de winkel, zoals meubels, lampen, kasten, maar ook de dameskleding zullen met 50% korting worden verkocht.

Bedanken
"Wij willen alle klanten heel erg bedanken voor alle leuke contacten en gesprekken die we met elkaar hebben gehad in onze winkel. Wij kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren en wij hopen dat onze klanten er ook zo over denken."

Bloembinderij
"Tot 1 november a.s. blijven wij gewoon bloemen en aanverwante artikelen verkopen. Ook voor bruidsbloemwerk, rouwarrangementen etc. kunt u nog gewoon bij ons terecht. U kunt uw bestelling telefonisch bestellen tijdens onze openingstijden via nummer 0591-229277, via WhatsApp op 06-11091384 of per emailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 augustus 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel