.

.

 

.

Back to the schutse barbecue:

Het is inmiddels een traditie geworden; op de eerste vrijdag na de zomervakantie vindt de Back to the Schutse barbecue plaats. Zo ook afgelopen vrijdag: na zes weken vakantie krijgen kinderen, ouders en leerkrachten de kans om weer gezellig bij te kletsen. Ook de leerlingen die voor de zomervakantie afscheid hebben genomen komen nog een keer langs. En voor de nieuwe kinderen en ouders is het een mooie kans om op een leuke manier kennis te maken met 'de rest' van de school. Het was prachtig weer, heerlijk eten en voor de kinderen was er een springkussen geregeld. Het was als vanouds erg gezellig en iedereen is klaar voor een mooi schooljaar! Oes Eig'n Kraantien d.d. 3 september 2019  

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel