.

.

 

.

“Jongens” van HEM en de “meiden” van De Diva`s treden weer samen op

Sprokkelconcert op zaterdag 23 november a.s. in De Voorhof in Westerbork. Na al een aantal succesvolle gezamenlijke optredens hebben de “jongens” van HEM en de “meiden” van de Diva`s weer besloten samen een concert te geven. Het belooft natuurlijk weer een mooie samenwerking te worden, want dat is iets wat beide koren wel toevertrouwd is.

Ze hebben samen de handen uit mouwen gestoken en flink wat nummers bij elkaar “gesprokkeld”. Van Small Faces , Acda en de Munnink naar Ramses Shaffy en Liesbeth List en Elton John en Kiki Dee en nog veel meer.
Onze eigen Jan Kruimink gaat het hele concert natuurlijk weer dirigeren en we zijn heel blij met onze swingende pianist Matthijs Zuidema die van elk nummer een feestje maakt.

Het Sprokkelconcert vindt plaats op zaterdag 23 november in de Voorhof in Westerbork, de zaal gaat open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken en vooral luisteren om te ervaren dat zingen in een koor heel leuk is ! Iedereen is van harte welkom !

Voorverkoop bij Coop Weggen in Aalden en Warenhuis Wassen in Westerbork.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 november 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel