.

.

 

.

Theater Hofpoort

Arjan Kleton – Met de fles grootgebracht. Na vele jaren als barkeeper gewerkt te hebben, tapte Arjan Kleton eind 2014 uit een ander vaatje door voor het eerst als stand-upcomedian op te treden.
Hij won de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en was vervolgens finalist op het Utrechts Cabaret Festival (2016) en het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).

Gebaseerd op zijn leven achter de bar serveert hij in zijn avondvullende debuut ‘Met de fles grootgebracht’ een grappige cocktail van brutaliteit en improvisatie. Kleton is de barman die legio verhalen op sterk water heeft staan en die op een avond misschien wel jouw grootste geheim heeft gehoord. Maar weet je het zelf nog?
Cocktails aan de bar na afloop!

Vrijdag 29 november 2019. Aanvang 20.15 uur. Toegangskaart € 15,00 inclusief een consumptie Koop nu voordeling de Uitdaging (cabaret serie) en betaal slechts 35 euro voor drie voorstellingen.

Bron: Theater Hofpoort
THEATER DE UITDAGING - cabaretserie Alle drie stonden ze al eens in de kluis van Hofpoort Incluis en genoot het publiek met volle teugen, nu is het tijd voor de spotlights van Theater Hofpoort! Natuurlijk kan je je kaarten los kopen voor € 15,- per voorstelling, maar voor slechts € 35,- kan je je laten verrassen door alle drie. De eerste voorstelling uit de cabaretserie is al op 29 november a.s. Dan is de keuze niet moeilijk toch?
Vrijdag 29 november 2019 20.15 uur Arjan Kleton
Zaterdag 18 januari 2020 20.15 uur Klaas Prins
Vrijdag 20 maart 2020 20.15 uur Victor Luis van Es

Kaarten
Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel