.

.

 

.

Theater Hofpoort

VALENTIJN Gerard Alderliefste & friends – Une belle histoire.  Wat is er nu leuker dan met je geliefde op Valentijnsdag deze prachtige voorstelling te gaan bezoeken!


Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar nu ook in een achtmansbezetting. Komt dat door zijn solotournee van de afgelopen twee theaterseizoenen? (“Dubbel Leven”, over zijn bestaan als verslavingsarts en muzikant). Feit is dat er nu een nieuw, energiek en supermuzikaal gezelschap is ontstaan, dat Franse hits weer nieuw leven inblaast. U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard samen met vrienden én met u het Franse chanson vieren. Geniet, zing mee en laat u verrassen. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen, mooie verhalen en omdat het Valentijnsdag is, serveren we in de pauze een heerlijk glas wijn met stokbrood en kaas.

Bron: Theater Hofpoort, Coevorden

Vrijdag 14 februari 2020 Aanvang 20.15 uur Toegangskaart 24,00 euro inclusief een consumptie en stokbrood & kaas
Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel