.

.

 

.

Harrie Hartemink geniet na van spectaculair verjaardagsfeest

Harrie Hartemink mocht afgelopen week alweer 35 kaarsjes uitblazen. De bewoner van Woongroep Zweeloo kan terugblikken op een onvergetelijk verjaardagspartijtje. Tot zijn grote verrassing werd hij opgehaald door een colonne van zeven John Deere-tractoren, die uiteindelijk uitkwamen op het grasveld van Tante Sweel. Liefde voor John Deere zit heel diep

Alle toeters en bellen werden afgelopen week uit de kast gehaald voor de verjaardag van Harrie. Familie en vrienden waren uiteraard aanwezig om de verjaardag van de altijd gezellige Harrie te vieren, maar de John Deere’s maakten zijn feestje compleet. Opgegroeid als boerenzoon zit de liefde voor dit merk bij Harrie heel diep.

"Het was in één woord geweldig!"
In een kleine colonne met John Deere tractoren werd Harrie met zijn ouders door het dorp gereden. Op een machtig plekje in een bankstel op het front van zijn favoriete merk. Na de rondrit was er een feestelijke bijeenkomst bij Tante Sweel.

Harrie kijkt terug  op een geweldig verjaardagsfeest. “Het was in één woord geweldig! Ik ben nog aan het nagenieten van mijn feestje."

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 februari 2020

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel