Artikel
Medifast start Pilates lessen

Medifast start het nieuwe jaar goed met Pilates lessen in Zweeloo. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling effectief geoefend worden. Het doel is om het spierkorset rondom rug, buik, heup en bekken te trainen. Deze spieren gebruikt u dagelijks bij vrijwel alles wat je doet. Zo vermindert u het risico op blessures.

Hoe werkt het?
Pilates wordt gegeven op een mat, waarbij u gebruik maakt van uw eigen lichaams-weerstand. De bewegingen zijn vloeiend en soepel. De instructeur richt zich hierbij op de juiste lichaamshouding, een correcte uitvoering en een goede focus. Er wordt rustige achtergrondmuziek gebruikt welke zorgt voor ontspanning. Na een Pilatesles voelt u zich als herboren, sterk en vol energie! Als u van een gestructureerde workout houdt, zonder zware conditionele inspanning, dan is dit een uitstekend alternatief voor u.

Het effect
Bedenker Joseph Pilates zegt: "Na 10 lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil, na 30 lessen ben je een ander mens!” Ook voor het herstel van blessures of bij rugklachten is Pilates bij uitstek geschikt. De voordelen:

  • versterking buikspieren
  • stabilisatie van de wervelkolom
  • verbeterde houding
  • verbeterde lenigheid
  • betere coördinatie
  • versterking zelfbewustzijn
  • u kunt soepeler bewegen

Locatie
De pilates lessen zullen worden gegeven in het Paramedisch Centrum aan de Marktstraat 2c te Zweeloo.

Aanvang en tijdstippen
Bij voldoende deelname (minimaal 6) zullen de lessen worden gestart op vrijdag 10 januari vanaf 10.15 uur. De les duurt 1 uur.

Kosten en deelname aan Pilates?
U betaalt voor 10 lessen € 50. Opgave kan per mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch: 0524 - 750 730.

Start het nieuwe jaar goed en meld u aan voor de Pilates lessen!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 december 2019

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Nieuwe voorzitter Anita Klingenberg is trots op vv Sweel

Sweel krijgt met de aanstelling van Anita Klingenberg als voorzitter een volledig vrouwelijk dagelijks bestuur, met naast Klingenberg bestuurslid facilitaire zaken Hester Pronk, penningmeester Geesje Meijerink en secretaris Angela Berkhof....

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Zwemseizoen 2020 alweer voorbij!

Het zit er weer op, het zwemseizoen 2020 is alweer voorbij! Een seizoen dat vanwege de COVID-19 de boeken in gaat als één van de meest bijzondere seizoenen ooit. Na goe...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder

Corona-teststraat in Zwembad Zweeloo

Baantjeszwemmen in stijl afgesloten. Het zwemseizoen verliep, door de corona, anders dan verwacht en gewenst. Geen Fair Leef. Aanvankelijk bad gesloten. Uiteindelijk maatregelen. En toen kon het gelukkig weer: het zwemwat...

dinsdag, 8 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto