.

.

 

.

Drentse Seniorendag nieuwe stijl ook afgelast!

SCHOONOORD– De 2e poging om een 5e Editie van de Drentse Seniorendag te organiseren is ook dit jaar niet gelukt! Vorig jaar werd de Drentse Seniorendag op het laatste moment afgeblazen i.v.m. tropische temperaturen. Dit jaar gooit het Coronavirus roet in het eten.

Misschien iets aan de vroege kant, maar gezien de gemiddelde leeftijd van de bezoekers lijkt het de organisatie beter om nu reeds te beslissen dat 7 Mei te vroeg komt voor het organiseren van een feest met 750 senioren. Gezondheid gaat boven alles!!

Er zijn reeds ruim 100 kaarten verkocht. Iedereeen die al een kaartje heeft, kan de entreekosten terugkrijgen, door de kaart(en) in te leveren bij MobiVit in Schoonoord, Assen en Hoogeveen óf bij Egbert Jan Catering in Beilen.

Uiteraard gaan we het in 2021 opnieuw organiseren en we hopen met elkaar dat er dan geen reden tot afgelasting zal zijn.

Drie keer is scheepsrecht!!

Artikel geplaatst 20 maart 2020

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel