Artikel
Aalden Rondomme: “Iedere hardloper moet dit een keer meemaken…..!”
“In onze agenda staat al een aantal hardloopwedstrijden gepland. Sommige weten we al maanden van tevoren: de Aalden Rondomme is er zo een. Niet alleen voor een snel parcours, maar vooral ook vanwege de prachtige routes door de landschappelijke omgeving en de uitstekende organisatie.

Een loop die iedere hardloper een keer moet meemaken!” Het is een prachtig compliment van twee trouwe deelnemers en doorgewinterde hardlopers aan het adres van het stichtingsbestuur en de ruim honderd vrijwilligers.

Veel energie
Afgelopen zaterdag bleek eens te meer dat de hardloopscross na veertien edities is uitgegroeid tot een populaire winterklassieker. Aalden Rondomme is ook een jaarlijks weerzien met vele hardloopvrienden. Hardlopen verbroedert en is onbetwist goed voor de gezondheid.  We zagen zoveel blije gezichten van de deelnemers die over de finish kwamen. Vrijwel niemand krijgt onderweg te maken met een inzinking. Geen moed in de schoenen of pap in de benen. De rust en de ruimte van de omgeving geeft juist veel energie. Voor velen is Aalden Rondomme echt een feestje! Bij vrijwel geen enkele runner is er zaterdagmiddag op zowel de 6,50 als 10 kilometer dan ook de verleiding om het tempo los te laten en naar het eind te sukkelen. Ze willen allemaal een zo goed mogelijke tijd neerzetten. Er is de afgelopen maanden hard voor getraind.
Groot compliment aan vrijwilligers !
Met ruim 40 wandelaars, 380 wedstrijdlopers en 20 deelnemers aan de (groot)ouder-kindloop kijkt het stichtingsbestuur van Aalden Rondomme tevreden terug op een zeer geslaagd evenement. “We zijn zeer content met het verloop van de koers. We beschouwen alle positieve reacties van de deelnemers als een groot compliment voor de vele vrijwilligers, die dit evenement voor de veertiende achtereenvolgende keer tot een succes hebben gemaakt!”, zegt voorzitter Wilfried Reuvers. 

Al direct bij de start van de 14e editie van Aalden Rondomme gaven Merwin Dollison (825), Richard Speelman (348 ), Richard Prakken (675) en Martijn Croon (807) hun visitekaartje af. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 januari 2020

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Terugblik op een fantastische editie!

De 14e editie van Aalden Rondomme was weer een geweldig loopfeest en dat met – voor een winterklassieker - bijna ideale omstandigheden voor hardlop...

dinsdag, 14 januari 2020

Lees verder

Sponsoren en vrijwilligers Aalden Rondomme bedankt

Mede dankzij de hulp van onze sponsoren en vrijwilligers is de 14e  editie van Aalden Rondomme wederom een groot succes geworden, namens organisatie en alle deelnemers bed...

dinsdag, 14 januari 2020

Lees verder

Uitslagen Aalden Rondomme 2020

Jongens t/m 7 jaar 1 kilometer: 1. Max Vennik (Emmen)                             2. Thomas Meems (Aalden) 3. Twan Vos (Gr...

dinsdag, 14 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto