.

.

 

.

Amslod Drentse Fiets4Daagse schuift jaar op

Helaas gaat ook een streep door de 55e editie van Amslod Drentse Fiets4Daagse, door de verlenging van de coronamaatregelen tot 1 september. Het evenement zal worden verschoven naar 2021. Een definitieve datum is nog niet vastgesteld. Hoewel is aangegeven dat een rondje fietsen of wandelen mogelijk is, is het fietsen met duizenden mensen tegelijk door onze prachtige provincie niet verantwoordt en toegestaan.

De organisatie werkt ieder jaar met honderden vrijwilligers aan het mooiste en oudste fietsfeest van Nederland, de teleurstelling is dan ook groot dat de jubileumeditie dit jaar niet door kan gaan. Jan Broertjes, voorzitter: “Wij zijn blij met de tomeloze inzet van al onze vrijwilligers en gaan nu met elkaar hard aan de slag voor een spetterende editie in 2021. Ook zijn we voornemens om de fietsers betrokken te houden bij mogelijke fietsuitjes die wellicht wel gemaakt kunnen worden deze zomer.”  

De reeds gekochte tickets blijven geldig en kunnen gebruikt worden voor de editie van 2021.

Geplaatst 28 april 2020

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel