.

.

 

.

Nieuwe datum Matthäus Passion Sleen

Zondag 14 maart 2021 om 15.00 uur. Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld heeft in samenwerking met Collegium Musicum Traiectum uit Utrecht een nieuwe datum vastgesteld voor de uitvoering van de Matthäus Passion van Johan Sebastiaan Bach in de dorpskerk van Sleen. Door de Coronamaatregelen kon de uitvoering op 5 april 2020 niet doorgaan.

Kaarten 2020 blijven geldig voor 2021.
Alle kaarten voor de uitvoering van 5 april 2020 blijven geldig voor de uitvoering op 14 Maart 2021. Mogelijke vrijgekomen kaarten zullen opnieuw worden verkocht aan mensen die op de wachtlijst staan.  Mochten onverhoopt de coronaregels ook in 2021 de uitvoering parten spelen dan zal worden onderzocht onder welke condities het concert toch zou kunnen plaatsvinden.

Publiek loyaal aan culturele organisaties in lastige coronatijd.

Sinds de oprichting in 2015 stelt Collegium Musicum Traiectum zich ten doel werken uit de Barok en het begin van de Klassieke periode op authentieke wijze en op hoog niveau uit te voeren. Dat is ook de reden waarom juist deze groep is gevraagd. Het is voor de uitvoerenden hartverwarmend te zien dat het publiek begrip heeft voor de bijzondere positie van culturele organisaties en de gekochte kaarten vasthoudt voor 2021.

Info bij: Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld, Thomas Hendriksen. Voorzitter 06 5320 2625  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geplaatst 5 mei 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel