Artikel
Vrouwen van Nu huldigt jubilarissen

Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu is vorige week maandag stilgestaan bij het zestig-, vijftig- en veertigjarig jubileum van acht trouwe leden.

Hennie Wiebing (60 jaar lid), Jannie Wiebing, Geesje Hagting en Fokje van der Vlugt (elk 50 jaar lid) en Truida Steenge en Tiny van der Ploeg (beide 40 jaar lid) werden in De Drieklank in het zonnetje gezet. Tiny Schuiling en Trijn Abbing - beide ook veertig jaar lid - konden helaas niet aanwezig zijn.

Lange staat van dienst
De acht jubilarissen hebben gedurende hun lange staat van dienst aan veel activiteiten van Vrouwen van Nu in Zweeloo meegedaan. De dames werden verrast met een mooie toespraak van voorzitter Gretha Remerij, een cadeau en oorkonde. Uiteraard kregen de jubilarissen ook een groot applaus van de leden.

Vrouwen van Nu volop in beweging
Vrouwen van Nu afdeling Zweeloo bestaat 87 jaar en is volop in beweging. De vereniging heeft dit jaar zes nieuwe leden mogen verwelkomen. Er is een fiets -, tuin - , wandel- , kunst- en cultuurgroep, die leuke activiteiten organiseren. Voor nieuwe inwoners is het lid worden van Vrouwen van Nu de uitgelezen manier om andere vrouwen te ontmoeten. Voor informatie kan men een email sturen naar : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

V.l.n.r.: Truida Steenge, Tiny van der Ploeg, Jannie Wiebing, Geesje Hagting, Hennie Wiebing en Fokje van der Vlugt werden tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu flink in het zonnetje gezet. Op de foto ontbreken Tiny Schuiling en Trijn Abbing. (Foto: Renald de Boer)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 februari 2020

 

 

 
 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto