Artikel
Aanschuifmaaltijden

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit voorjaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'.

Meer dan 10 jaar geleden is de Horecavereniging Zweeloo met de ‘Aanschuifmaaltijden’ begonnen; enerzijds om de 'drempel' voor het uit eten gaan te verlagen en anderzijds om de onderlinge contacten binnen de dorpen van onze 'gemeente' Zweeloo en tussen de dorpen onderling te versterken. Voor ‘nieuwkomers’ is het ‘aanschuiven’ een mooie gelegenheid om dorpsgenoten te leren kennen en voor huisvrouwen en -mannen die nu eens een keertje niet willen koken een mooie gelegenheid om het zich aan te laten leunen. Ook is het leuk om je aan te melden samen met ‘noabers’, familie of vrienden, elftalgenoten of collega’s.

Het uitgangspunt voor de ‘Aanschuifmaaltijden' is de afgelopen jaren steeds gelijk gebleven, namelijk: 'het verschaffen van een gezellige verzorgde maaltijd tegen een aantrekkelijke -maar ook kostendekkende- prijs'. Voor de deelnemende Horeca ondernemers is dat laatste zeker van belang, maar zeker ook geldt voor hen dat ze op hun manier willen bijdragen aan de leefbaarheid en onderlinge contacten binnen onze 'gemeente' Zweeloo.

De volgende horeca-ondernemers hopen jullie dit voorjaar op hun ‘Aanschuifmaaltijden’ te mogen verwelkomen; Annemarie en Bas Buchner van Bistro Tante Sweel, Aaltje en Jan Willem Post van de Mepperdennen, Wim Hegen van HRC Hegen en Kim en Bas Been van ’T Hoes van Hol-An. Eind augustus zullen wij het schema van de aanschuifmaaltijden najaar 2020 in de OEK aankondigen.

Uitgangspunten ‘aanschuifmaaltijden van de Horecavereniging Zweeloo’;

  • Aanmelden/reserveren tot uiterlijk één dag van te voren;
  • ‘Traditioneel’, 2 gangen diner plus één consumptie voor € 17,50; vanaf 18.00 uur, aanvang maaltijden circa 18.30 uur;
  • ‘Culinair’, een heerlijk 3 gangen menu voor € 27,50; vanaf 18.30, aanvang diner circa 19.00 uur;

Aanschuifmaaltijden Horecavereniging Zweeloo, januari – december 2020 (onder voorbehoud; voor wijzigingen, zie de wekelijkse Z.E.E.F. kalender in

Oes Eig’n Kraantien)

 

Datum

Horecagelegenheid

Dorp

Telefoon

Vr 28 februari

  Bistro Tante Sweel (Culinair)

Zweeloo

371959

Vr 20 maart

  Mepper Dennen (Traditioneel)

Meppen

371235

Vr  24 april

  Hotel Café Restaurant Hegen(Traditioneel)

 Wezup

371224

Vr 12 juni

t Hoes van Hol-An (Traditioneel)

Aalden

371268

 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 februari 2020

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto