Artikel
TastyBasics genomineerd voor Jaarprijs Goede Voeding 2020

De TastyBasics Muesli Noten & Pitten is genomineerd voor de ‘Jaarprijs Goede Voeding 2020’. De Jaarprijs Goede Voeding wordt uitgereikt om initiatieven te stimuleren die zijn gericht op het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking.

De TastyBasics Muesli Noten & Pitten, verkrijgbaar bij de Albert Heijn, levert een bijdrage aan het minderen van de inname van koolhydraten en het verhogen van de inname van onder andere voedingsvezels. Daarnaast vindt de jury het ‘een smakelijke muesli die in een gezond voedingspatroon past’.

De Jaarprijs Goede Voeding wordt uitgegeven door Voeding NU en VMT en is twintig jaar geleden opgericht door het Voedingscentrum.

Op 7 april wordt op het Food Future Event duidelijk welke van de drie genomineerde producten er met de Jaarprijs Goede Voeding vandoor gaat. Ook de stem van het publiek weegt hierbij mee.

Stemmen op TastyBasics kan tot en met 30 maart via: jaarprijsgoedevoeding.nl/stemmen Stem je ook even op ons? Alvast bedankt!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 17 maart 2020

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Sloop en nieuwbouw woningen Molenwijk 1 t/m 4

Woningcorporatie Woonservice is van plan om de verouderde 2-onder- 1 kap huurwoningen aan de Molenwijk in Aalden (nrs. 1 t/m 4) te slopen. Er komt nieuwbouw in de vorm van wed...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder

Hoe staat het met de nieuwbouwprojecten in Aalden?

Hoe staat het met de nieuwbouwprojecten in Aalden? Ook in Drenthe gaan bestaande huizen nu als sneeuw voor de zon tegen recordprijzen van de hand. De prijsstijging is in onze contrei...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder

Brigitte Witvoet, aan het werk in een mannenbolwerk

Een carrière in het groen bleek voor Brigitte Witvoet uit Aalden een schot in de roos. ,,Het is ontzettend leuk werk en ik voel me er helemaal thuis.” Een gesprek met Bri...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder
Willekeurige foto