.

.

 

.

Leuk en duurzaam initiatief! Recycle Sint In Aalden e.o.

Op hetzelfde moment dachten twee inwoners van Aalden -los van elkaar- aan dezelfde actie: Recycle Sint, een ruilbeurs voor speelgoed. Want waarom nieuw kopen als ruilen van nagenoeg nieuw speelgoed ook kan?

Ruilen is het nieuwe kopen!

Dus bundelden Anke Kamman en Beatrix Copier hun krachten en gaan zij hun initiatief vormgeven en organiseren. Met Recycle Sint (en/of Kerst) willen zij zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven op een speelgoedruilmarkt. Dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Opgeruimde zolder?
Heeft u de afgelopen tijd de zolder/garage/schuur opgeruimd en heeft u speelgoed over waar niet (meer) mee gespeeld wordt? Breng het dan NIET naar de Kringloop maar bewaar het dan nog even totdat de locatie van de beurs bekend is en kom het ruilen of schenken.

Komt van ruilen huilen?
Nee hoor. Recycle Sint is een initiatief dat al met succes door velen geadopteerd en georganiseerd is in diverse plaatsen. Geïnspireerd door deze successen pakken Anke en Beatrix de handschoen op om de ruilbeurs ook te organiseren voor iedereen uit de dorpen van de voormalige gemeente Zweeloo.

Ruilen is het nieuwe kopen! Wordt vervolgd…

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 juni 2020

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel