.

.

 

.

Pubquizzen op het terras

Denk je bij het woord pubquiz aan een duistere bruine kroeg? Of aan een Ierse Pub? Niets is minder waar.

Afgelopen vrijdag (26 juni) was er een alternatieve pubquiz bij Grand Café LiBo, op een zomers terras in de ondergaande zon. Er werd vakkundig geïmproviseerd door JP Activiteiten, geen scherm, geen video's, maar wel een geluidsversterker en enthousiaste presentatie. Meer heb je niet nodig.
Er werden zeven rondes van elk 10 vragen gespeeld door zeven teams. Flink aanpoten met slechts één korte pauze tussendoor. De algemene kennis werd getest, evenals weetjes over acteurs, sport, muziek, het koningshuis, nieuwslezers en landen.
De sfeer was gemoedelijk. Hoewel een grapje om de 'concurrenten te misleiden' zeker niet geschuwd werd. "Waar komen tulpen oorspronkelijk vandaan?" vroeg de Quizmaster. "Amsterdam!" werd er van meerdere kanten geroepen. U weet misschien dat het correcte antwoord Turkije moet zijn... Poedelprijzen of grote geldbedragen win je er niet mee. Wel een gezellige avond, met een heuse beker voor het winnende team en natuurlijk de eeuwige roem. Deze keer won team Anaconda. Zij zijn titelverdedigers voor de volgende keer!   Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 juni 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel