.

.

 

.

Ook Kerstmarkt Wezup gaat dit jaar niet door

De 30e editie van de Kerstmarkt Wezup die op 12 en 13 december a.s. zou worden gehouden, is afgelast. Dit heeft de organisatie afgelopen week bekendgemaakt. De veiligheid van de bezoekers, standhouders en de inwoners van Wezup staat volgens bestuurslid  Loes Heeling voorop. "Zolang het coronavirus op de loer ligt en de richtlijnen niet kunnen worden versoepeld, kunnen wij deze veiligheid helaas niet garanderen."

Voor het bestuur is het belangrijk om al in een vroeg stadium duidelijkheid te scheppen. "Deze knoop hakken we daarom nu al door, zonder af te wachten wat het najaar ons brengt. De voorbereidingen kosten voor alle partijen veel tijd en daarom hebben nu een beslissing genomen”, zegt Loes Heeling in reactie op de vroegtijdige afgelasting.  Het bestuur gaat zich nu richten op een feestelijke 30e editie van Kerstmarkt Wezup in 2021.
De 29e editie van de Kerstmarkt in Wezup trok vorig jaar weer duizenden bezoekers naar het dorp, maar de coronacrisis gooit dit jaar roet in het eten. (Archieffoto: Cornelia Brugman) Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 juli 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel