.

.

 

.

22e editie Zweeler Palet

Zweeloo - Tijdens de 22ste tentoonstelling in het kader van het Zweeler Palet, die van 15 oktober tot en met 7 november in het kerkje van Zweeloo wordt georganiseerd, is werk te bewonderen van Ineke Peek–Kerssen uit Aalden en Miny van Enckevort-Vermeeren uit Valthe. Ineke Peek maakt schilderijen in gemengde techniek en monoprints. Ze is opgeleid in Utrecht op de Academie Artibus, heeft lessen modelschilderen gevolgd bij Paul Butselaar en experimentele techniek in atelier Edith Stoel. Ineke is lid van de schildersgroep SOUZA en docent-begeleider bij schildercursussen en workshops.
Miny van Enckevort is sinds 1995 werkzaam als keramist. Ze heeft cursussen gevolgd bij onder meer Joop Cromvoets, Eric Stok, Jan Broekema, Gerard van Dam en Mike Pritchard. Van Enckevort maakt gedraaide en handgevormde gebruiksvoorwerpen, siervormen en objecten, versierd met zelfgemaakte asglazuur. Vrijdagavond 15 oktober wordt de tentoonstelling om 19.30 uur geopend. Openingstijden: Woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
 
Voor meer info : 0591 - 37 2554

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel