.

.

 

.

Authentieke klinkerweg was toe aan een opknapbeurt

Paardelandsdrift tot en met 23 oktober op de schop. De gele borden die aangeven dat de Paardelandsdrift, vanaf de bebouwde kom tot het Gebbeveen door de aanleg van nieuwe bestrating voorlopig niet begaanbaar is, waren al bijtijds geplaatst. 

Daarna kwamen de borden voor de omleiding voor gemotoriseerd verkeer.Maar voor de fietsers was het nog onduidelijk. En er zijn veel toeristische fietsers, die ofwel de fietsknooppunten gebruiken, ofwel de Orvelterroute fietsen. De gemeente zorgde er uiteindelijk voor dat ook de fietsers niet hoeven te ‘klunen’. De hele renovatie van deze klinkerweg zal, naar de gemeente verwacht, tot en met 23 oktober duren.

Tegelijkertijd wordt het Zweeler deel van de Gelpenberg onder handen genomen, zodat ook daar omgereden moet worden. Deze werkzaamheden duren een maand korter.

De Paardelandsdrift wordt flink onder handen genomen, maar het karakter van dit landelijke weggetje blijft behouden. 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 augustus 2020

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel