Artikel
Fiets de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse

Sinds maart staat het leven dat we gewend waren op z’n kop. Gelukkig kunnen we nu zo langzamerhand het “gewone” leven weer oppakken, echter de evenementen kunnen tot 1 september niet doorgaan. 

Helaas is dit jaar de reguliere Amslod Drentse Fiets4Daagse daardoor geannuleerd. Amslod Drentse Fiets4Daagse wil toch graag dat iedereen de kans krijgt om lekker te fietsen.

De alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse is dé mogelijkheid om deze zomer toch heerlijk te fietsen in het mooie Drenthe en een echte Fiets4Daagse medaille te verdienen. De deelnemer zoekt zelf vier prachtige routes van 40 km uit, die over vier verschillende dagen gefietst worden. Om mee te doen koopt iedere deelnemer een deelnameformulier à € 5,00 per persoon via www.fiets4daagse.nl. Na het fietsen van de vier routes, stuurt de deelnemer het ingevulde formulier op naar de organisatie en ontvangt dan in september een medaille.

 

Er zijn veel prachtige routes ontwikkeld in Drenthe. Zo kun je op diverse routes langs een Amslod Experience Center, waar je gelijk een elektrische fiets kunt testen. Veel routes zijn te vinden op https://www.route.nl/routes?q=drentse+fiets4daagse en https://www.drenthe.nl/fietsen-wandelen/routes?keyword=Recreatieve%20fietsroute&order=desc

Voorwaarden:

  1. Fiets tussen 1 juli en 1 september de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse. Dit doe je door vier dagen een route van 40 km te fietsen.
  2. De routes moeten in Drenthe gefietst worden.
  3. Houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.
  4. Stuur het ingevulde formulier in als bewijs dat je vier verschillende dagen, vier verschillende routes hebt gefietst.
  5. Alleen formulieren waarvoor betaald is, worden in behandeling genomen.

 

Foto: André Weima (rechtenvrij)

Geplaatst 16 juni 2020

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Zwemseizoen 2020 alweer voorbij!

Het zit er weer op, het zwemseizoen 2020 is alweer voorbij! Een seizoen dat vanwege de COVID-19 de boeken in gaat als één van de meest bijzondere seizoenen ooit. Na goe...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder

Corona-teststraat in Zwembad Zweeloo

Baantjeszwemmen in stijl afgesloten. Het zwemseizoen verliep, door de corona, anders dan verwacht en gewenst. Geen Fair Leef. Aanvankelijk bad gesloten. Uiteindelijk maatregelen. En toen kon het gelukkig weer: het zwemwat...

dinsdag, 8 september 2020

Lees verder

De SeniorenSport / StoelYoga ....

.... in Aalden en Zweeloo gaat weer van start! Op maandag 7 september komen we eindelijk weer in beweging. De seniorensportlessen in De Korenhof en De Spil gaan weer beginnen. We ...

dinsdag, 25 augustus 2020

Lees verder
Willekeurige foto