Artikel
Leuk en duurzaam initiatief! Recycle Sint In Aalden e.o.

Op hetzelfde moment dachten twee inwoners van Aalden -los van elkaar- aan dezelfde actie: Recycle Sint, een ruilbeurs voor speelgoed. Want waarom nieuw kopen als ruilen van nagenoeg nieuw speelgoed ook kan?

Ruilen is het nieuwe kopen!

Dus bundelden Anke Kamman en Beatrix Copier hun krachten en gaan zij hun initiatief vormgeven en organiseren. Met Recycle Sint (en/of Kerst) willen zij zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven op een speelgoedruilmarkt. Dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Opgeruimde zolder?
Heeft u de afgelopen tijd de zolder/garage/schuur opgeruimd en heeft u speelgoed over waar niet (meer) mee gespeeld wordt? Breng het dan NIET naar de Kringloop maar bewaar het dan nog even totdat de locatie van de beurs bekend is en kom het ruilen of schenken.

Komt van ruilen huilen?
Nee hoor. Recycle Sint is een initiatief dat al met succes door velen geadopteerd en georganiseerd is in diverse plaatsen. Geïnspireerd door deze successen pakken Anke en Beatrix de handschoen op om de ruilbeurs ook te organiseren voor iedereen uit de dorpen van de voormalige gemeente Zweeloo.

Ruilen is het nieuwe kopen! Wordt vervolgd…

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 juni 2020

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto