Artikel
Stichting Folk veur Volk zorgt voor muzikaal cadeau horeca en inwoners
Afgelopen zaterdag stond de 26 editie van het Folk veur Volk festival gepland. Omdat een groot evenement in de hof van Schepers dit jaar echter niet was toegestaan was, had Stichting Folk veur Volk een prachtig alternatief bedacht. 
Een muzikaal cadeau in de vorm van vier bands, die hun muziek ten gehore brachten vanaf een kar, om zo de horeca een hart onder de riem te steken en de bevolking van Zweeloo en omgeving weer eens een gezellig uitje te bezorgen. HCR Hegen, bistro Tante Sweel, Grand café LiBo, ’t Hoes van Hol-An en eetcafé De Mepperdennen kregen allen bezoek van leuke muzikale acts.

 Op de Karren zaten de volgende bands: De Brúúnsma’s, Jan Gerrits, Opa’s kunstgebit en Luc Vaesen, 

Alle terrassen zaten gezellig vol. Lekker in het zonnetje kon iedereen genieten van leuke muziek, een hapje en een drankje en elkaars gezelschap.

Ook ouderencentrum De Korenhof kreeg muzikaal bezoek. Een heuse troubadour kwam daar langs om de bewoners te vermaken met mooie liedjes uit vervlogen tijden.

Kortom: het was een mooie middag voor de bewoners van Zweeloo en omgeving. De langste dag van het jaar werd om middernacht afgesloten met prachtig vuurwerk.

Stichting Folk veur Volk had ook voor de bewoners van de Korenhof en Aelderhof een muzikaal cadeau in petto.  Een heuse troubadour bracht mooie liedjes uit vervlogen tijden ten gehore. (Foto: Shelly Jonkman)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 juni 2020

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Stichting Folk veur Volk zorgt voor muzikaal cadeau horeca en inwoners

Afgelopen zaterdag stond de 26 editie van het Folk veur Volk festival gepland. Omdat een groot evenement in de hof van Schepers dit jaar echter niet was toegestaan was, had Sti...

dinsdag, 23 juni 2020

Lees verder

Bibliotheek Aalden weer open vanaf 16 juni

Vanaf dinsdag 16 juni is Bibliotheek Aalden weer open. Bezoekers kunnen weer materialen lenen en inleveren. De openingstijden zijn tot 1 september aangepast. De bibliotheek is geopend op dinsdag van 14....

donderdag, 11 juni 2020

Lees verder

‘Eikenboom en Hunebed’

Beeldhouwer Lucas Klein even terug in Zweeloo; duo-exposite met Agnes van Eupen. Vanaf komende zaterdag kan het weer: genieten van kunst nu de KunstenaarsHerberg weer open mag. En hoe: met een...

dinsdag, 9 juni 2020

Lees verder
Willekeurige foto