.

.

 

.

Gezonde Spanning Coaching:

een online bedrijf in Aalden, waar volledig maatwerk wordt geleverd. Sinds 2014 woont Claudia Stinne in Aalden. Naast haar parttime baan als operatieassistent is Claudia sinds 2019 ook werkzaam als gedragscoach voor onder ander blijvend gewichtsverlies door gedragsverandering.

Crashdiëten werkt niet
Wie heeft het niet geprobeerd... Koolhydraat arm, of zelf koolhydraatvrij, intermittend fasting, keto... De trends zijn niet bij te houden. Bovendien zijn ze wetenschappelijk bewezen: NIET EFFECTIEF voor de lange termijn.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg
Bij Gezonde Spanning werkt Claudia daarom zonder dieetrestricties, er zijn geen verboden voedingsmiddelen. Wat jij wilt eten mag je eten. Sta eens stil waarom je eet. Ben je niet toevallig moe, of verveeld, verdrietig, of is het te gezellig en kan je daarom geen maat houden? We nemen jouw gedragspatronen onder de loep en je gaat actief aan de slag om kleine veranderingen door te voeren.

Hou het leuk!
Om gemotiveerd te blijven heb je elke maand een gesprek met Claudia, dit is in principe online (videogesprek), maar voor mensen uit de oude gemeente Zweeloo kan het ook face-to-face, bijvoorbeeld . in de vorm van wandelcoaching.
In het coachprogramma krijg je theoretische achtergronden via de mail en hou je zelf een werkboek met opdrachten bij. Wel een investering in tijd (reken op minimaal een uur per week, soms iets meer), maar daardoor bereik je dat er écht iets verandert en dus gaat het gewicht wat je verliest er blijvend af!

MindFit en yoga
Blijvend gewicht verliezen op deze manier kán zonder meer te gaan sporten, alleen het geeft vaak wel motivatie en rust om te bewegen. Mede daarom kan je ervoor kiezen om MindFit lessen te volgen. MindFit is een combinatie van yoga en Pilates oefeningen, waarbij een focus ligt op het van inspanning naar ontspanning toewerken. Deze lessen worden in samenwerking met Bernadet Hemmen (uit Sleen) aangeboden.

Stressreductie en burn-out preventie
Omdat de methode stilstaat bij wát je doet, wát je kiest en waarom is dit traject (in licht aangepaste vorm) ook uitermate geschikt voor andere lifestyle veranderingen die jij wenst door te voeren. Kies jij altijd voor anderen, in plaats van voor jezelf? Vind je het lastig om NEE te zeggen tegen familie, of je werkgever? Dan ben je bij Claudia ook aan het juiste adres.

Kijk voor meer informatie op www.gezondespanningcoaching.nl

Gedragscoach Claudia Stinne

Oes Eig'n Kraantien d.d. 6 oktober 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel