.

.

 

.

Jongerenwerkers doen recordpoging:

500 kniepertjes bakken in 12 uur tijd. Maandag 12 oktober is kniepertjeswagen tussen 11.45 uur tot 12.30 uur bij Aeldermeent. Jongerenwerkers in Coevorden gaan maandag 12 oktober a.s. een gooi doen naar het wereldrecord kniepertjes bakken. Zij gaan met jongeren in de gemeente proberen om 500 kniepertjes in 12 uur tijd te bakken.

,,De recordpoging komt voort uit de notering van “Als Het Kan” van zanger Spang! uit Coevorden in de ZO!34 Top340”, zegt jongerenwerker Youri Vendrig. ,,Dat liedje belandde op nummer 8 in de lijst en leidde tot de belofte van ons om iets van wereldformaat te doen. Dat gaan we komende maandag inlossen.”

De jongerenwerkers rijden die dag door de gemeente Coevorden en nemen naar elke locatie een leuke activiteit mee. “Via onze Facebook-pagina maken we bekend welke locaties we aandoen. Daar kunnen ook jongeren zich aanmelden die met de wereldrecordpoging willen meedoen.”

De jongerenwerkers zijn van 11:45 uur tot 12:30 uur bij de Aeldermeent in Aalden. “We zullen daar staan met onze kniepertjeswagenen er gaat bovendien een hele toffe workshop voor de kinderen plaatsvinden!”

Oes Eig'n Kraantien d.d. 6 oktober 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel