.

.

 

.

Mark Evenhuis (15) vlagdrager bij Champions Leagueduel Ajax – Auxerre

De échte voetbalwatchers kennen het ongetwijfeld. Vlak voor een Champions Leagueduel zie je in de middencirkel een grote vlag worden gewapperd, waarna beide teams met de Champions Leaguehymne het veld betreden. Veel jeugdvoetballers hebben er ooit wel eens van gedroomd om bij zo’n entree op het veld te staan.

 

Komende dinsdag krijgt JVS-speler MARK EVENHUIS uit Meppen zijn droomkans en staat hij voor het oog van een miljoenenpubliek op de middencirkel van de Amsterdam Arena.

 

 

Als lid van Ajax Jonge Schare heeft de 15-jarige Mark zich onlangs opgegeven als vlagdrager bij de Champions Leaguewedstrijd Ajax – Auxerre en tot zijn grote verrassing kreeg hij vandaag bericht dat hij is ingeloot. Voor Mark een unieke ervaring om in een kolkende Arena de beide teams te verwelkomen. Mark zal samen met zijn jongere broer Thom afreizen naar Amsterdam, zodat hij na de officiële UEFA-ceremonie met Thom de wedstrijd vanaf de tribune kan bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel