Artikel
Up-date Zwembad Zweeloo

De regering heeft vanaf 1 juli nieuwe versoepelingen aangekondigd. Zwembad Zweeloo heeft deze versoepelingen bekeken en er nieuwe richtlijnen bij gemaakt. Voor de ochtendgroepen blijft een maximum van 25 personen. Dit omdat we anders tijdens het baantjes zwemmen de anderhalve meter niet kunnen garanderen. Wel kunnen de ochtendzwemmers nu voor een langere periode reserveren.

 

Ochtenden:

  •   07.00 - 07.45 uur          ( max 25 personen )
  •   08.00 - 08.45 uur          ( max 25 personen )
  •   09.00 - 09.45 uur          ( max 25 personen )

Middagen/weekenden:

Vanaf maandag 6 juli is het zwembad 's middags open van 13.00 - 17.00 uur.

Voor de middagen geldt een limiet van 250 bezoekers.

Er geldt nog wel steeds een maximum aantal personen in het zwembad. Wanneer het te druk wordt in het zwembad zal er een rode vlag te zien zijn. Dit betekent dat er niemand meer het bad in kan/mag. Is de vlag groen, dan kun je gerust een duik nemen.

Avonden:                  

  •   18.30 - 20.00 uur          ( max 250 personen )

Reserveren:

Het reserveren blijft hetzelfde als voor de versoepelingen. Dus meld je aan op de website van Zwembad Zweeloo, www.zwembadzweeloo.nl Klik op de button direct reserveren en volg de instructies.

Aquafit

Op de woensdagavond zal de Aelderzwemschool de aquafit verzorgen. Ook voor deze lessen moet je een plaatsje reserveren. Dit gaat via dezelfde link. Kosten voor niet abonnementhouders € 5,50 per les, voor abonnementhouders kosten de lessen € 3,50.

Abonnement:

Hoofdabonnement     € 60,-
Bijkaarten                   € 20,-
Losse kaartjes            ochtend:                             € 1,50
                                    avond:                                 € 1,50
                                    middag/weekend               € 4,00

Ga naar www.zwembadzweeloo.nl voor het aanschaffen van een abonnement.

@ minimaal 75% van de abonnementhouders heeft voorrang bij de losse kaartverkoop. Zijn alle kaartjes uitgegeven aan de abonnementhouders ( dus 100% ), is er geen losse verkoop meer.

Houd de site en Facebook in de gaten voor de laatste up-dates!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 juli 2020

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Zwemseizoen 2020 alweer voorbij!

Het zit er weer op, het zwemseizoen 2020 is alweer voorbij! Een seizoen dat vanwege de COVID-19 de boeken in gaat als één van de meest bijzondere seizoenen ooit. Na goe...

dinsdag, 15 september 2020

Lees verder

Corona-teststraat in Zwembad Zweeloo

Baantjeszwemmen in stijl afgesloten. Het zwemseizoen verliep, door de corona, anders dan verwacht en gewenst. Geen Fair Leef. Aanvankelijk bad gesloten. Uiteindelijk maatregelen. En toen kon het gelukkig weer: het zwemwat...

dinsdag, 8 september 2020

Lees verder

De SeniorenSport / StoelYoga ....

.... in Aalden en Zweeloo gaat weer van start! Op maandag 7 september komen we eindelijk weer in beweging. De seniorensportlessen in De Korenhof en De Spil gaan weer beginnen. We ...

dinsdag, 25 augustus 2020

Lees verder
Willekeurige foto