Artikel
Kampioenschap Strikzitt’n voor het goede doel !
Bij een strik denk je er misschien niet meteen aan om dit kledingstuk vast te spijkeren op een tafel. En dat ook nog eens in gezelschap….Toch is dat precies wat er op zaterdag 29 augustus a.s. op vanaf 19.30 uur het terras bij grand-café LiBo in Aalden gaat gebeuren.  Het raarste kampioenschap ooit….? De organisatoren noemen het in ieder geval een spraakmakend evenement. “We hopen op veel aanmeldingen en uiteraard publiek. Uiteraard houden we alle richtlijnen in acht.”
Wat is Strikzitt’n?
De deelnemers worden met een stropdas aan tafel vastgespijkerd. Elke deelnemer moet iedere tien minuten een biertje opdrinken. Lukt dit niet, dan zal de stropdas worden afgeknipt. Zit je blaas te vol en heb je hoge nood, ook dan zal de stropdas worden afgeknipt en moet men het strijdtoneel verlaten. Degene die het langst blijft zitten, is kampioen Strikzitt’n 2020 en wint een leuke prijs!
Benodigde biertjes
De stropdas kan voor € 20,- worden gekocht. De deelnemers worden tijdens het kampioenschap van de benodigde biertjes voorzien, zolang ze in ieder geval verbonden blijven met de vastzittende stropdas. De opbrengst van dit spraakmakend kampioenschap Strikzitt’n gaat - na aftrek van de kosten - naar een goed doel! Koop daarom snel een strik en laat zien hoe het met jou zit!
Aanmelden
Aanmelding met vermelding van naam en telefoonnummer kan per mail via : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Op de speciale Facebookpagina Strikzitt’n staat meer info en daar kan vanaf komende maandag ook gestemd worden op de goede doelen.
Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 juli 2020
 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Spraakmakend kunstwerk van Jan Kroes versterkt beleving van het Singelpark in Leiden

…..en is onlangs uitgeroepen tot het "mooiste looprondje van Nederland".Opnieuw heeft een vooraanstaand kunstenaarscollectief in ons land de kennis en kunde ingeschakeld van Jan Kroes uit Zweeloo. In het Singelpark in Leid...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder

Leonie van der Veen doet oproep voor “Een lichtje in donkere tijden...!”

Een aanstekelijke flyer van de gemeente Hogeland bracht Leonie van der Veen op een idee. De inwoonster van Aalden haakte er enthousiast op in: In deze Groningse gemeente zijn alle inwoner...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder

Judith Post (35) van familiebedrijf De Mepperdennen blijft optimistisch:

“Er zijn zorgen, maar geen super zorgen. Het trekt echt wel weer aan!” Sinds 2018 is Judith Post (35) samen met haar ouders eigenaar van groepsaccommodatie annex eetcafé De Mepperdennen in ...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder
Willekeurige foto