Artikel
Kampioenschap Strikzitt’n voor het goede doel !
Bij een strik denk je er misschien niet meteen aan om dit kledingstuk vast te spijkeren op een tafel. En dat ook nog eens in gezelschap….Toch is dat precies wat er op zaterdag 29 augustus a.s. op vanaf 19.30 uur het terras bij grand-café LiBo in Aalden gaat gebeuren.  Het raarste kampioenschap ooit….? De organisatoren noemen het in ieder geval een spraakmakend evenement. “We hopen op veel aanmeldingen en uiteraard publiek. Uiteraard houden we alle richtlijnen in acht.”
Wat is Strikzitt’n?
De deelnemers worden met een stropdas aan tafel vastgespijkerd. Elke deelnemer moet iedere tien minuten een biertje opdrinken. Lukt dit niet, dan zal de stropdas worden afgeknipt. Zit je blaas te vol en heb je hoge nood, ook dan zal de stropdas worden afgeknipt en moet men het strijdtoneel verlaten. Degene die het langst blijft zitten, is kampioen Strikzitt’n 2020 en wint een leuke prijs!
Benodigde biertjes
De stropdas kan voor € 20,- worden gekocht. De deelnemers worden tijdens het kampioenschap van de benodigde biertjes voorzien, zolang ze in ieder geval verbonden blijven met de vastzittende stropdas. De opbrengst van dit spraakmakend kampioenschap Strikzitt’n gaat - na aftrek van de kosten - naar een goed doel! Koop daarom snel een strik en laat zien hoe het met jou zit!
Aanmelden
Aanmelding met vermelding van naam en telefoonnummer kan per mail via : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Op de speciale Facebookpagina Strikzitt’n staat meer info en daar kan vanaf komende maandag ook gestemd worden op de goede doelen.
Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 juli 2020
 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Miranda Renting deed donderdag ...

... als stil protest het licht in haar kapsalon en schoonheidssalon aan: "Het gaat echt slecht nu .... en gelukkig kunnen we 2 maart weer volop aan het werk&qu...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder

Zweeler over Ver : Menno en Albertje Heeling

Menno (59) en Albertje (63) Heeling helemaal gesetteld op Grieks eiland. “Onze droom is uitgekomen, maar wel met vallen en opstaan”. Menno en Albertje Heeling verruilden in 2005 hun drukke lev...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder

De lente komt er aan……!

De vogels zingen in het ochtendgloren al het hoogste lied, en in de tuinen zijn alle tekenen van een ontluikende lente aanwezig. Afgelopen dagen liep de temperatuur in de Zweeler dorpen regel...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder
Willekeurige foto