Artikel
Kampioenschap Strikzitt’n voor het goede doel !
Bij een strik denk je er misschien niet meteen aan om dit kledingstuk vast te spijkeren op een tafel. En dat ook nog eens in gezelschap….Toch is dat precies wat er op zaterdag 29 augustus a.s. op vanaf 19.30 uur het terras bij grand-café LiBo in Aalden gaat gebeuren.  Het raarste kampioenschap ooit….? De organisatoren noemen het in ieder geval een spraakmakend evenement. “We hopen op veel aanmeldingen en uiteraard publiek. Uiteraard houden we alle richtlijnen in acht.”
Wat is Strikzitt’n?
De deelnemers worden met een stropdas aan tafel vastgespijkerd. Elke deelnemer moet iedere tien minuten een biertje opdrinken. Lukt dit niet, dan zal de stropdas worden afgeknipt. Zit je blaas te vol en heb je hoge nood, ook dan zal de stropdas worden afgeknipt en moet men het strijdtoneel verlaten. Degene die het langst blijft zitten, is kampioen Strikzitt’n 2020 en wint een leuke prijs!
Benodigde biertjes
De stropdas kan voor € 20,- worden gekocht. De deelnemers worden tijdens het kampioenschap van de benodigde biertjes voorzien, zolang ze in ieder geval verbonden blijven met de vastzittende stropdas. De opbrengst van dit spraakmakend kampioenschap Strikzitt’n gaat - na aftrek van de kosten - naar een goed doel! Koop daarom snel een strik en laat zien hoe het met jou zit!
Aanmelden
Aanmelding met vermelding van naam en telefoonnummer kan per mail via : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Op de speciale Facebookpagina Strikzitt’n staat meer info en daar kan vanaf komende maandag ook gestemd worden op de goede doelen.
Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 juli 2020
 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Sloop en nieuwbouw woningen Molenwijk 1 t/m 4

Woningcorporatie Woonservice is van plan om de verouderde 2-onder- 1 kap huurwoningen aan de Molenwijk in Aalden (nrs. 1 t/m 4) te slopen. Er komt nieuwbouw in de vorm van wed...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder

Hoe staat het met de nieuwbouwprojecten in Aalden?

Hoe staat het met de nieuwbouwprojecten in Aalden? Ook in Drenthe gaan bestaande huizen nu als sneeuw voor de zon tegen recordprijzen van de hand. De prijsstijging is in onze contrei...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder

Brigitte Witvoet, aan het werk in een mannenbolwerk

Een carrière in het groen bleek voor Brigitte Witvoet uit Aalden een schot in de roos. ,,Het is ontzettend leuk werk en ik voel me er helemaal thuis.” Een gesprek met Bri...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder
Willekeurige foto